maya_bee88 12.02.08, 09:03 - Pana burmistrza Pszczółkowskiego? Jeżeli tak - to dlaczego Go lubicie? Jeżeli nie - to dlaczego Go nie lubicie? Walcie, bez względu na obawy cenzorowskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaxyz Re: Lubicie? 12.02.08, 09:17 Będę lubiła jak położą na mojej ulicy asfalt i zmienią wygląd Warszawskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
superprzygodny Re: Lubicie? 12.02.08, 09:18 Nie znam człowieka. Głosowałem na niego, bo innego poważnego kontrkandydata nie było. No i miał niezłą kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola1950 Re: Lubicie? 12.02.08, 09:22 To nie jest kwestia lubienia czy wyglądu. Jeżeli będzie działał podobnie jak jego poprzednik a wiele na to już dziś wskazuje. Mieszkańcy więcej go nie wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Lubicie? 12.02.08, 09:23 Burmistrz nie powinien być postrzegany w kategorii "lubię/nie lubię". Ocenie powinna podlegać jego działalność, w tym jej efektywność. to tyle. Lubić to można naleśniki albo dobre wino. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Lubicie? 12.02.08, 09:25 kowalik22 napisała: > Lubić to można naleśniki albo dobre wino ja tam wiecej lubie dobre wino :) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_bee88 Re: Lubicie? 12.02.08, 09:36 O qrczę. Jacy jesteście zróżnicowani. Demokracja wygrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham Was Omniankowcy. Tak trzmajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Lubicie? 12.02.08, 12:08 widzę, ze aktywowało się kolejne wcielenie jełopa, strach się gdziekolwiek odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
maya_bee88 Re: Lubicie? 12.02.08, 12:25 Hej lolaxyz Czemu odbierasz mnie jako "kolejne wcielenie jełopa"? A cóż takiego Ci grozi z mojej strony jeżeli odezwiesz się (sensownie)? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Lubicie? 12.02.08, 10:20 maya_bee88 napisał: "Walcie, bez względu na obawy cenzorowskie. " A jakie obawy cenzorskie miałyby być tu miejsce na forum. To nie jest GŁ, która jest regularnie od 9 lat cenzurowana,(poza krótkim okresem na początku 2007) co prawda teraz przez kogoś innego, ale jest:) Co tu lubić czy nie lubić? czy Łucjana rozpatrywano w kategoriach lubienia? Raczej w kategoriach nieudolności. Niestety pewne sytuacje się powtarzają. Obecnie Łomianki nie zostały zakwalifikowane na zweryfikowaną listę projektów indywidualnych Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko 2007-2013 Gospodarka Wodno Ściekowa dla aglomeracji powyżej 15 tyś mieszkańców. Taką listę podało ostatnio Ministerstwo Rozwoju Regionalnego. A szkoda...bo na liście znalazły się Marki, Brwinów, Raszyn i Związek Gmin Zachodniego Mazowsza i wiele innych miejcowości. Ciekawe co powoduje że mamy takiego pecha z tymi dotacjami unijnymi? Odpowiedz Link Zgłoś