Gość: macinak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 11:48 podobno w Łomiankach można kupić Bartki? Czy wiecie może gdzie,bo ja do tej pory jeździłam na bazarek pod Halą Marymoncką. A może są i inne fajne buciki dziecięce? Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: takie buty 30.09.03, 12:10 A jakie i gdzie mamy w Las Łomiankas sklepy z obuwiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: takie buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:47 sloggi napisał: > A jakie i gdzie mamy w Las Łomiankas sklepy z obuwiem? No mamy sklep firmowy ecco przy kolejowej, ale więcej obuwniczych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: takie buty 01.10.03, 00:17 sloggi napisał: > A jakie i gdzie mamy w Las Łomiankas sklepy z obuwiem? Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: takie buty-nie na temat 01.10.03, 00:19 o kurczaki :) nie wysłało się to co napisałam, poszedł tylko sam cytat :) Tam było napisane: Las Łomiankas? Mój szef zwykł mawiać, że meszkam w Costas Cielpinas :) pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: takie buty 30.09.03, 16:53 Witaj, ja tez jezdzilam pod Hale Marymoncka, ale widzialam wczoraj duzy szyld Bartka w pawilonie przy Warszawskiej-chyba(?) vis a vis Marcpolu.Albo w tym ,gdzie ksiegarnia?Ale w jednym z wymienionych na pewno!Zdaj relacje, bo jak wiesz mam grype! Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: takie buty 01.10.03, 13:40 Jest przy Warszawskiej, na pewno już za Marcpolem (po prawej stronie jadąc od Wawy) sklepik. Nazywa się - niestety tylko chyba ;) - WSZYSTKO DLA DZIECKA. schodzi się do niego po schodkach (jest też zjazd dla wózków, znajduje się w tzw. suterenie. Tam na pewno widziałam buty Bartka dla dzieciaków, jak sprawdzę który to numer Warszawskiej to jeszcze napiszę. Pozdrawiam Effka Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: takie buty c.d. 03.10.03, 11:25 no dobra, przyznaję się nie sprawdzałam dokładnie, tylko przejazdem - to Warszawska 176 (ale nie na 100%). Na pewno tuż za cukiernią TIRAMISU i kioskiem, traficie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: takie buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 12:34 Buty Bartki mozna kupic w sklepie Mis. Znajduje sie on na Warszawskiej kolo Tiramisu; schodkami w dol. Odpowiedz Link Zgłoś