bez-was-lepsze-jutro
13.01.14, 20:31
Zastanawiam ile bierze kasy za promocje naszego miasta klub kolarski Lechia Piechowice i jego liderzy w czasie roku . Ci nie promują miasta , ale kasę za promocję biorą . A już prym w promocji za darmo tylko na terenie miasta swojej osoby wiedzie była burmistrz, ta to potrafi swoje dupsko promować . Mistrzyni kłamstwa i podstępu , mściwe aż do obrzydzenia babsko. Trzeba mieć tupet żeby wyjść do ludzi i naopowiadać ze za jej kadencji nie było takich podwyżek cen i opłat a miasto lśniło czystością . Pamiętam pierwsze dni nowej burmistrz , tylko nie mogę zrozumieć dlaczego tak się stało , że pierwsze co zrobiono to postawiono ławki i posiano popisowo trawkę. Za kadencji byłej pani burmistrz, wszystkie imprezy kończyły się totalnym sprzątaniem pod kierownictwem byłej kierownik ZUK , jak tylko się zrobiło jasno , ekipa sprzątająca wylizała ulice od Silesi do kościoła z dwóch stron . Niestety na drugi rok ta sama kierownik pod władza NoweGo burmistrza zapomniała o swoich obowiązkach i olała totalnie sprawę , w sobotę rano po Kryształowym Wykeendzie ul. Mickiewicza i Szkolna wyglądały jak wysypisko smieci , syf , brud i obrzygane chodniki a puszek stukanie od wiatru jeszcze słyszałem pod Jelenia Górą . Dziwiłem się ze nie pogonią urzędujący burmistrz tej kolaborantki na zbity pysk . Teraz się lansuje razem z panią burmistrz i opowiadają napotkanym mieszkańcom jakie to one są poszkodowane Ale jak wrócą do władzy , ile to dobrego zrobią . Już raz żescie zrobiły Nie mamy wody , bo majątek produkujący wodę do picia i zbierający nieczystości płynne , oddałyście do Kswik. Nie ma firmy Zuk, bo rozpieprzyłyscie go w drobny mak a co zostało sprzedały na złom . Waszą domeną było zero odpowiedzialności za odpowiednia kasę . Wiec nie opowiadajcie bzdur mieszkańcom Piechowic . Wasz czas się skończył . Żyjcie sobie w tym miescie , a innym którzy pracują, dajcie pracować bo my w odzwierciedleniu do Pań musimy zarobić na podatki aby te ławki i parki utrzymać , zarobić na ZUS aby ta instytucja pani wypłaciła emeryturę i to wysoką . Myslę że nie jedna babcia której pani dupę zawraca na cmentarzu chciała by mieć chodzby 1/3 tej kwoty . Pozdrawiam Największe Lansiary Piechowic .