lumpeksiara81 12.02.07, 20:11 Głos dziecka, twarz dziecka, ale wzrostu słusznego - prawie jak tata Zaczes! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: WIELKA Natalka! 12.02.07, 21:42 a z Hani "dziewczyna jak się patrzy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: WIELKA Natalka! 12.02.07, 22:05 Ja nie rozumiem, jak, mając tak elegancką i szykowną mamusię, Natalka lata cały czas w najbardziej nietwarzowej fryzurze, jaką można sobie wymarzyć dla tej kartoflowatej buzi. Ostrzyc to dziecko choć trochę, jakąś grzywkę zrobić i już byłaby całkiem ładna a tak zaczyna wyglądać jak chłop z warkoczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: WIELKA Natalka! 12.02.07, 22:15 Przecież ona nie ma wyglądać jak dziecko szykownej matki tylko dziewczynka ze wsi. Kożuchowskiej też jakoś specjalnie do serialu nie stroją. PS. Co do twarzowości fryzury to się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: WIELKA Natalka! 12.02.07, 22:20 Bo Hania nie zważa na modę czy urodę dziecka. Jej dziecko ma być po prostu DOBRE. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: WIELKA Natalka! 12.02.07, 23:56 Hania to powinna adoptować jeszcze jedno dziecko. Tej kumpeli co to jej dziś kwiczała na ramieniu. Cholera. Żem myslał, że gorszej aktorzychy od tej Ewuni toledowej tam nie ma. A jednak są. Ta nawrócona narkomanka z Łowickiej, a dziś ta Hańczyna kwicząca kupela przebiła całą sterte drewna w tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 10:16 Chwilę tylko ogladałam, ale zdążyłam odniesc wrażenie, że Joli chyba brakuje kawałka nosa. Czyżby któryś z amantow ją tak okaleczyl ? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 10:27 Ale i tak najgorszą aktorką jest ta blondynka pracująca w pubie. To jest dopiero drewno! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 10:43 jak myślicie ? usunie czy nie usunie ? Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 11:48 Nie usunie - Hania ją przekona.... No! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 12:24 nie usunie! to nie wiecie? Hanczyny derechtor na Jolczyny widok uczuciem zapała głębokiem i będa zyli długo i szczęśliwie. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 12:35 Ja wiem, ja wiem! A przecież wiadomo od początku, że nie usunie. Toż to serial POLSKI w telewizji PUBLICZNEJ, co to ma MISJĘ nieść. Jakże to tak... no przestańcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 12:47 Oczywiście, że nie usunie. Przecież wszystko musi być tam wyjątkowo poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 12:58 tez uwazam ze nei usunie w celu nieusunięcia zamkną ja w owczarni Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 14:20 Kto ma żonę? Dajrektor? W życiu! On się chyba rozwiódł... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 14:29 Hania by się mogła rozwieść na rzecz dajrektora. Za słodko się robi w tym małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 15:06 > Przecież ona nie ma wyglądać jak dziecko szykownej matki tylko dziewczynka ze > wsi. Kożuchowskiej też jakoś specjalnie do serialu nie stroją. HA! Kożuchowska jest akurat jedną z najlepiej ubranych osób w tym serialu, niby ma na sobie ciuchy, które można teoretycznie kupić w Gródku na bazarze, ale z całą pewnością jest ubrana bardzo dobrze - ciuchy są dobrze dobrane zarówno do niej jak i dobrze zestawione ze sobą i nie pamiętem, z wyjątkiem wczesnego okresu w serialu, kiedy miałaby na sobie coś niegustownego. Podejrzewam, że po prostu aktorka nie dała sobie zrobić krzywdy stylistom. W porównaniu z innymi postaciami z Grabiny, Lipnicy i Gródka jej wygląd z pewnością można określić jako elegancki, nawet jeżeli jest w dzinsach. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 15:13 a szczególnie w tej wczorajszej spódnicy z przescieradłowego płótna , w kontrafałdy i falbanki , w kolorze sraczkowatej zieleni, w zielony rzucik : ((((( kto ją ubrał w to paskudztwo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: WIELKA Natalka! 13.02.07, 16:01 Najgorzej to się ubiera Marta.... Takie jest moje zdanie. Hanna może i faktycznie jakiś gust ma.. Odpowiedz Link Zgłoś