delta191 27.08.06, 21:29 Stowarzyszenie Piechowice oraz Koło Platformy Obywatelskiej: www.stowarzyszenie.karkonosz.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stan.2 Re: BADANIA MAMMOGRAFICZNE 28.08.06, 09:14 Miałes delta w tym jakiś udział, ze czujesz się w obowiązku ogłosić te badania na forum? Odpowiedz Link
delta191 Re: BADANIA MAMMOGRAFICZNE 28.08.06, 09:43 A Ty miałeś jakiś udział? Ja może i nie miałam, ale nagłaśniać sprawę można a nawet rzeba, bo to o życie chodzi, mały zakompleksiony człowieczku. Jeśli miałeś w tym udział i robisz to dla własnego rozgłosu tym gorzej świadczy to o Tobie. Ludzka głupota nie zna granic. Odpowiedz Link
stan.2 Re: BADANIA MAMMOGRAFICZNE 28.08.06, 10:48 dziękuje delta191 za kulturalną odpowiedź na moje pytanie,styl twojego postu mówi o tobie WSZYSTKO,tylko nie wysilaj się na kolejną odpowiedź,prostaczku... Odpowiedz Link
ngo1 Re: BADANIA MAMMOGRAFICZNE 30.08.06, 09:34 Zgodnie z umową zawartą z SP ZOZ Szpital Wojewódzki od dnia 01.09.2006 - 60 pań z Piechowic po 40 roku życia zarejestrowane w Dziale Diagnostyki Obrazowej zostanie objętych programem profilaktycznego badania mammograficznego. Bliższe informacje w najbliższym biuletynie informacyjnym Stowarzyszenia Piechowice. Odpowiedz Link