Dodaj do ulubionych

tusz do rzęs za 7,90

30.11.04, 18:06
Czy jest coś wart? Ma być wydłużający. Czy występuje tylko w czarnym kolorze?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • diabelek62 Re: tusz do rzęs za 7,90 30.11.04, 22:02
      Osobiście go nie polecam, ilekroć klientka mi go zamówiła to miałem zwrot.
      Odkąd Vision zmienił opakowanie tusz nie nadaje sie do sprzedarzy, lepszy juz
      był w srebrnym opakowaniu. Czy tak dokońca wydłuza? Szczerze w to wątpie. Ale
      to tylko moje oraz moich klientek zdanie.
    • justa_79 Re: tusz do rzęs za 7,90 01.12.04, 09:50
      nie znam tego tuszu, ale fakty mówią same za siebie. odpowiedz sobie sama, ile
      jest wart tusz, który kosztuje 7,90 - po odjęciu zarobku konsultantki oraz
      producenta.
      • zoey7 Re: tusz do rzęs za 7,90 01.12.04, 18:15
        No cóż, nie wszystko co drogie jest dobre - dużo pieniędzy wydałam na
        kosmetyki, które były beznadziejne, a kosztowały bardzo dużo. Kiedyś
        przypadkiem kupiłam świetny tusz do rzęs za 10zł, więc może i tym razem nie
        będzie tak źle? Naprawdę nie wszystko co drogie jest dobre.
        • justa_79 Re: tusz do rzęs za 7,90 02.12.04, 10:46
          zgadzam się, że nie wszystko, co drogie, jest dobre. ale jednocześnie uważam,
          że rzadko to, co bardzo tanie, jest dobre.
    • basiaplewik przeczytaj opinie, podałam Ci link :)) 02.12.04, 07:41
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=a7b9975b80ed4f1b4cf9fae7d30005fa&cmd=details&itemid=4957

ostatnie recenzje tego kosmetyku są z tego roku, więc dotyczą nowego
      opakowania, poczytaj. pozdrawiam. basia
      • zoey7 Re: przeczytaj opinie, podałam Ci link :)) 02.12.04, 09:40
        Dzięki za link ;-) Jakie rozbieżności!
    • basiaplewik oceny kosmetyków 02.12.04, 13:07
      dla mnie oceny kosmetyków z tej strony są wiarygodne. jeśli na stronie
      www.wizaz.pl w wyszukiwarkę (tą u góry strony na brązowym tle)wpiszesz hasło
      oriflame, wyskoczą ci 4(chyba) strony z kosmetykami oriflame, kilkając w każdy
      z nich otwierasz dośc dużą ilośc komentarzy, możesz też dopisać swoją ocenę
      jesli chcesz, miłej zabawy:))
      • mazica TUSZ VISIONS 06.12.04, 10:59
        Nie rozumiem - dla mnie i moick klientek to najlepszy tusz, sprzedaje go w
        ogromnych ilosciach. Nic tylko się cieszyc, ze ma taka cene!! Moim zdaniem jest
        lepszy od granatowego CBO.
        • roberti.ori Re: TUSZ VISIONS 06.12.04, 19:27
          powiem szczerze że wisions ma najlepsze szczoteczki do nakładania tuszu
          • zoey7 Re: TUSZ VISIONS 06.12.04, 22:41
            Jeszcze jedno krótkie pytanie : czy ten tusz w grudniowym katalogu jest czarny?
            Pozdrawiam.
            • martaori Re: TUSZ VISIONS 07.12.04, 09:25
              tak, tusz w grudniowym katalogu jest czarny. Ja osobiście go polecam, maluje
              tym tuszem na wszystkich promocjach i jak do tej pory nie zrobiłam antyreklamy
              firmie jego cena standardowa to 15,90 a ponieważ firma zrobiła bardzo dobre
              promocje na nowy rok to kosztuje 7,90.polecam. Marta
    • talkaaa Re: tusz do rzęs za 7,90 15.12.04, 17:55
      tak sie składam, że mam ten tusz i jestem z niego zadowolona - bardzo dobry jak
      na tak niska cenę, własciwie to wszystkie tusze w Oriflame sa dobre i jak dotąd
      nie spotkałam się z niegatywnymi opiniami na ich temat oraz nie miałam żadnych
      zwrotów:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka