zoey7 30.11.04, 18:06 Czy jest coś wart? Ma być wydłużający. Czy występuje tylko w czarnym kolorze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek62 Re: tusz do rzęs za 7,90 30.11.04, 22:02 Osobiście go nie polecam, ilekroć klientka mi go zamówiła to miałem zwrot. Odkąd Vision zmienił opakowanie tusz nie nadaje sie do sprzedarzy, lepszy juz był w srebrnym opakowaniu. Czy tak dokońca wydłuza? Szczerze w to wątpie. Ale to tylko moje oraz moich klientek zdanie. Odpowiedz Link
justa_79 Re: tusz do rzęs za 7,90 01.12.04, 09:50 nie znam tego tuszu, ale fakty mówią same za siebie. odpowiedz sobie sama, ile jest wart tusz, który kosztuje 7,90 - po odjęciu zarobku konsultantki oraz producenta. Odpowiedz Link
zoey7 Re: tusz do rzęs za 7,90 01.12.04, 18:15 No cóż, nie wszystko co drogie jest dobre - dużo pieniędzy wydałam na kosmetyki, które były beznadziejne, a kosztowały bardzo dużo. Kiedyś przypadkiem kupiłam świetny tusz do rzęs za 10zł, więc może i tym razem nie będzie tak źle? Naprawdę nie wszystko co drogie jest dobre. Odpowiedz Link
justa_79 Re: tusz do rzęs za 7,90 02.12.04, 10:46 zgadzam się, że nie wszystko, co drogie, jest dobre. ale jednocześnie uważam, że rzadko to, co bardzo tanie, jest dobre. Odpowiedz Link
basiaplewik przeczytaj opinie, podałam Ci link :)) 02.12.04, 07:41 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=a7b9975b80ed4f1b4cf9fae7d30005fa&cmd=details&itemid=4957 ostatnie recenzje tego kosmetyku są z tego roku, więc dotyczą nowego opakowania, poczytaj. pozdrawiam. basia Odpowiedz Link
zoey7 Re: przeczytaj opinie, podałam Ci link :)) 02.12.04, 09:40 Dzięki za link ;-) Jakie rozbieżności! Odpowiedz Link
basiaplewik oceny kosmetyków 02.12.04, 13:07 dla mnie oceny kosmetyków z tej strony są wiarygodne. jeśli na stronie www.wizaz.pl w wyszukiwarkę (tą u góry strony na brązowym tle)wpiszesz hasło oriflame, wyskoczą ci 4(chyba) strony z kosmetykami oriflame, kilkając w każdy z nich otwierasz dośc dużą ilośc komentarzy, możesz też dopisać swoją ocenę jesli chcesz, miłej zabawy:)) Odpowiedz Link
mazica TUSZ VISIONS 06.12.04, 10:59 Nie rozumiem - dla mnie i moick klientek to najlepszy tusz, sprzedaje go w ogromnych ilosciach. Nic tylko się cieszyc, ze ma taka cene!! Moim zdaniem jest lepszy od granatowego CBO. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: TUSZ VISIONS 06.12.04, 19:27 powiem szczerze że wisions ma najlepsze szczoteczki do nakładania tuszu Odpowiedz Link
zoey7 Re: TUSZ VISIONS 06.12.04, 22:41 Jeszcze jedno krótkie pytanie : czy ten tusz w grudniowym katalogu jest czarny? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
martaori Re: TUSZ VISIONS 07.12.04, 09:25 tak, tusz w grudniowym katalogu jest czarny. Ja osobiście go polecam, maluje tym tuszem na wszystkich promocjach i jak do tej pory nie zrobiłam antyreklamy firmie jego cena standardowa to 15,90 a ponieważ firma zrobiła bardzo dobre promocje na nowy rok to kosztuje 7,90.polecam. Marta Odpowiedz Link
talkaaa Re: tusz do rzęs za 7,90 15.12.04, 17:55 tak sie składam, że mam ten tusz i jestem z niego zadowolona - bardzo dobry jak na tak niska cenę, własciwie to wszystkie tusze w Oriflame sa dobre i jak dotąd nie spotkałam się z niegatywnymi opiniami na ich temat oraz nie miałam żadnych zwrotów:) Odpowiedz Link