1szylider Re: poor Robert vel chwast:))) 19.01.05, 23:17 1szylider napisał: Witam! Sorry ucieklo... A teraz bomba! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=19643225&a=19643278 Ale nie mdlejesz jeszcze Robercie..? A moze napiszesz prosbe o ulaskawienie do chupacabry... :))) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
roberti.ori Re: poor Robert vel chwast:))) 19.01.05, 23:25 nie obchodzi mnie to co mysli kasia a juz tym bardziej forum avonu dla mnie osobiście avon się skońcvzył odkąd nie słychać juz o nim na miescie a ludzie maja juz obrzydzenie na samo słowo avon. nie urazając konsultantkom avonu które szanuje za ich pracowitość. Odpowiedz Link
1szylider Re: poor Robert vel chwast:))) 20.01.05, 00:31 roberti.ori napisał: > nie obchodzi mnie to co mysli kasia a juz tym bardziej forum avonu dla mnie > osobiście avon się skońcvzył odkąd nie słychać juz o nim na miescie a ludzie > maja juz obrzydzenie na samo słowo avon. nie urazając konsultantkom avonu które > > szanuje za ich pracowitość. Witam! Ja tez, ale oburzenie we mnie wzbiera gdy w imieniu tych najczesciej dobrych dziewczyn przemawiaja takie gebbelsy jak kalumnianczyk... Dlatego nigdy na to nie pozwole i zawsze bede walczyl z bezczelnymi prostaczkami i ich pomowieniami. A Ty chciales sie z nia dogadywac:))) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Re: poor Robert vel chwast:))) 20.01.05, 02:00 roberti.ori napisał: > nie obchodzi mnie to co mysli kasia a juz tym bardziej forum avonu dla mnie > osobiście avon się skońcvzył odkąd nie słychać juz o nim na miescie a ludzie > maja juz obrzydzenie na samo słowo avon. nie urazając konsultantkom avonu które > > szanuje za ich pracowitość. Witam! Ja tez szanuje je za ich idealizm, przeciez aby pracowac dla avona, to trzeba to robic dla idei, chyba, ze niektóre jak slyszalem robia to za kare... Ale opowiedz moze jak wyegzorcymowales Avon z Zawiercia? Powiedz mi, bo nalezy mi sie ta wiedza chocby ze wzgledu na nazwisko:))) A pozatem avon jest duzy jeszcze ja Zwiazek Radziecki:))) nawet taki wielki.., wiec dalszej pracy nawet my obaj razem nie przerobimy, a korzysci bedzie z tego az za duzo na nas obu... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
justa_79 Re: poor Robert vel chwast:))) 20.01.05, 11:21 a czemu Ty nie napiszesz, skoro znalazłeś się na liście chwastów aż potrójnie? :) Odpowiedz Link
1szylider Re: poor Robert vel chwast:))) 20.01.05, 12:03 justa_79 napisała: > a czemu Ty nie napiszesz, skoro znalazłeś się na liście chwastów aż > potrójnie? :) Witam! Przeciez zalozylem watek na ten temat, wiec o co Ci chodzi? Nawet podalem link... Przeciez roberta raczej nie interesuja moje aktualne stosunki z chupacabra... Ale gdy zechce to se przeczyta. Pozatem owe potrójne wyróznienie przez chupacabre to raczej powód do dumy niz zmartwien, tym bardziej, ze gdybym rzeczywiscie chcial pisal pisac na owym sekciarskim forum to pokazalem sposób, który na to powala... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link