Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w błekitnej linii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:30
    Dostałam propozycje pracy w błękitnej linii, czy ktoś może tam pracuje bądź
    pracował i mógłby mi coś powiedzieć o tej pracy.Z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lord Bobick Re: Praca w błekitnej linii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 08:44
        Przeczytaj wczorajszy artykuł w Życiu warszawy
        • Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:59
          No właśnie przeczytałam i dlatego zaczynam mieć wątpliwości.Czy tak jest zawsze
          i wszędzie??
      • Gość: pn Re: Praca w błekitnej linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:07
        przechlapane
        • Gość: :/ Re: Praca w błekitnej linii IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 21:16
          niekoniecznie
          Amelia mozesz podac maila?
          • Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:18
            pewnie, mam nadzieje ze mi poradzisz co i jak.
            amelka79@op.pl
            • Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:57
              I się zaczęło i nie jest za różowo-niestety.Nie chodzi tu o samą prace ale o
              sposob w jaki odnosi sie do Ciebie klient.A potrafi to robic rowniez w sposob
              obrazliwy.
              • krzysztofsf Re: Praca w błekitnej linii 01.03.04, 01:24
                Gość portalu: amelia79 napisał(a):

> I się zaczęło i nie jest za różowo-niestety.Nie chodzi tu o samą prace ale o
                > sposob w jaki odnosi sie do Ciebie klient.A potrafi to robic rowniez w sposob
                > obrazliwy.

Bo w blekitnej linii 50 albo i wiecej % to zapewne reklamacje, niektore
                zglaszane bezskutecznie 3 i 4-y raz z rzedu. Dziwisz sie klientom, jesli
                podstawowa rada to "prosze zaplacic zakwestionowany rachunek, a jak uznamy
                reklamacje to pomniejszymy nastepny" Przynajmniej z tego typu komentarzami co
                do reklamacji w tpsie sie spotykam.
              • Gość: dezerter Re: Praca w błekitnej linii IP: *.icpnet.pl 01.03.04, 12:36
                A czego Ty oczekujesz? Przecież TP S.A. to jedna z największych organizacji
                przestępczych w tym kraju. Jeżeli przystępujesz do niej jako tzw "żołnierz" to
                chyba ze świadomością doznania uszczerbków na zdrowiu (w tej organizacji
                głównie o podłożu psychicznym ale nie tylko).
                • Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:32
                  Wiem cos o tym bo sama mam od pol roku problem z rachunkami, wszystko zaplacone
                  a odzewu brak.ironia losu ze teraz tu pracuje.
                  • Gość: Anna Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 12:54
                    Dziewczyno daj sobie spokój z pracą na błękitnie infolinii. Bo stracisz po
                    pewnym czasie szacunek do siebie, słysząc codziennie te wyzwiska!!!!!!!!!!
      • winogrono1 Re: Praca w błekitnej linii 09.03.04, 16:46
        no to powiedz jeszcze jak ją dostałaś i co napisałaś w cv i po jakim czesie ci
        odpowiedzieli bo ja wysłałam swoje dokumenty (uwazam ze mam kwalifikacje na to
        stanowisko) i cisza...mój mail lukasiewiczp@wp.pl

pzdr i dziki z góry (z dołu też)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka