Gość: amelia79 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:30 Dostałam propozycje pracy w błękitnej linii, czy ktoś może tam pracuje bądź pracował i mógłby mi coś powiedzieć o tej pracy.Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lord Bobick Re: Praca w błekitnej linii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 08:44 Przeczytaj wczorajszy artykuł w Życiu warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:59 No właśnie przeczytałam i dlatego zaczynam mieć wątpliwości.Czy tak jest zawsze i wszędzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Praca w błekitnej linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:07 przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Praca w błekitnej linii IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 21:16 niekoniecznie Amelia mozesz podac maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:18 pewnie, mam nadzieje ze mi poradzisz co i jak. amelka79@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:57 I się zaczęło i nie jest za różowo-niestety.Nie chodzi tu o samą prace ale o sposob w jaki odnosi sie do Ciebie klient.A potrafi to robic rowniez w sposob obrazliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Praca w błekitnej linii 01.03.04, 01:24 Gość portalu: amelia79 napisał(a): > I się zaczęło i nie jest za różowo-niestety.Nie chodzi tu o samą prace ale o > sposob w jaki odnosi sie do Ciebie klient.A potrafi to robic rowniez w sposob > obrazliwy. Bo w blekitnej linii 50 albo i wiecej % to zapewne reklamacje, niektore zglaszane bezskutecznie 3 i 4-y raz z rzedu. Dziwisz sie klientom, jesli podstawowa rada to "prosze zaplacic zakwestionowany rachunek, a jak uznamy reklamacje to pomniejszymy nastepny" Przynajmniej z tego typu komentarzami co do reklamacji w tpsie sie spotykam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Praca w błekitnej linii IP: *.icpnet.pl 01.03.04, 12:36 A czego Ty oczekujesz? Przecież TP S.A. to jedna z największych organizacji przestępczych w tym kraju. Jeżeli przystępujesz do niej jako tzw "żołnierz" to chyba ze świadomością doznania uszczerbków na zdrowiu (w tej organizacji głównie o podłożu psychicznym ale nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia79 Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:32 Wiem cos o tym bo sama mam od pol roku problem z rachunkami, wszystko zaplacone a odzewu brak.ironia losu ze teraz tu pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Praca w błekitnej linii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 12:54 Dziewczyno daj sobie spokój z pracą na błękitnie infolinii. Bo stracisz po pewnym czasie szacunek do siebie, słysząc codziennie te wyzwiska!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
winogrono1 Re: Praca w błekitnej linii 09.03.04, 16:46 no to powiedz jeszcze jak ją dostałaś i co napisałaś w cv i po jakim czesie ci odpowiedzieli bo ja wysłałam swoje dokumenty (uwazam ze mam kwalifikacje na to stanowisko) i cisza...mój mail lukasiewiczp@wp.pl pzdr i dziki z góry (z dołu też) Odpowiedz Link Zgłoś