Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 15:36
    po co się rozmnażacie?? żeby jeszcze więcej bezrobotnych było??
    Obserwuj wątek
      • Gość: R Re: stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 15:42
        Ja się klonuję, gdy będzie mnie pod dostatkiem moja niepowstrzymana boska masa przejmie władzę nad światem, buahahahahahahahhahahhah!
        • Gość: ff Re: stop IP: *.chello.pl 13.11.10, 16:55
          po to sie rozmnazamy zeby przejąc władze nad światem . dodatkowo kazdy z nas studiuje zeby pojac wszelka madrość swiata
      • tibarngirl Re: stop 14.11.10, 20:25
        O nie, on odgadł nasz plan. Chcemy aby bezrobotni zalali cały kraj a potem świat i zasadzili marchew wszędzie, gdzie się tylko da.
      • Gość: . Stop rozmnażaniu się humanistów! Są niepotrzebni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 20:46
        Tylko zasiłki pobierają z podatków inżynierów!
        • Gość: stoper Re: Stop rozmnażaniu się humanistów! Są niepotrze IP: *.chello.pl 14.11.10, 20:57
          stop klonowaniu kierunków .jeden na panstwowej uczelni wystarczy i limit miejsc 30
      • Gość: talib ja np podjalem decyzje ze sie nie rozmnazam IP: *.chello.pl 14.11.10, 22:13
        w zasadzie to logiczne i uzasadnione finansowo nawet wydaje sie pojsc o krok dalej i popelnic samobojstwo

:-)

• Gość: miś puchatek Re: ja np podjalem decyzje ze sie nie rozmnazam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:20
          ja też zamierzam popełnić Selbstmord
          • Gość: talib miś o małym rozumku IP: *.chello.pl 15.11.10, 23:54
            nie *też*, bo ja nie planuje
            napisalem tylko ze to logiczne
            aczkolwiek zwisa mi czy jutro bedzie koniec swiata, albo rozjedzie mnie ciezarowka
      • losiu4 Re: stop 15.11.10, 14:25
        Gość portalu: miś puchatek napisał(a):

> po co się rozmnażacie?? żeby jeszcze więcej bezrobotnych było??

wręcz przeciwnie :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka