Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam pytanie o zarobki

IP: *.uni.opole.pl 29.01.11, 23:33
    Witam,

mam pytanie odnośnie zarobków. Obecnie jestem zatrudniony na umowę zlecenie i od kwietnia na 99% będę miał umowę o pracę. Mam pytanie odnośnie negocjacji mojego wynagrodzenia na stanowisku, na którym obowiązki to:
    pracuję w biurze tłumaczeń i zajmuję się PR (działania marketingowe na rzecz firmy, pisanie newsletterów, notatek prasowych, obsługa strony www, "reklamowanie" biura w internecie - ogłoszenia, katalogi stron itp.) - ogólne działania związane z marketingiem. Dodatkowo zajmuję się korektami tekstów przetłumaczonych (tylko w języku polskim).
    Mam pytanie do Państwa - ile warte jest moje stanowisko? Ile się zarabia średnio na tym stanowisku - dodam, że pracuję w mieście, które ma powyżej 100 tys mieszkańców.

Z góry dziękuję za odpowiedź,
    Artur
    Obserwuj wątek
      • Gość: ? Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 00:13
        moim zdaniem ok 3500-4000 brutto. to duza firma?
        • Gość: Artur Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.uni.opole.pl 30.01.11, 15:38
          W siedzibie firmy jest w sumie 9 osob, a poza tym firma zartudnia tłumaczy zdalnie - firma tłumaczy wszystkie języki.
          Pozdrawiam, Artur
          • Gość: nana Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 00:58
            Wieksze agencje płacą korektorom ok 4000 brutto. Ale wiem, ze strrasznie żydzą. mysle, ze ok 2500-2800 na rękę, możesz krzyknąć.
      • Gość: Statystyk ~4500 zł brutto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 15:45
        www.firma.egospodarka.pl/zarobki/marketing/specjalista-ds-marketingu/
      • Gość: hmm Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.uni.opole.pl 30.01.11, 19:43
        nie wiem, mnie sie wydaje, ze ok 2500 na reke
      • Gość: wojownik Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.o12.pl 31.01.11, 05:53
        Przykład z życia:
        Specjalista ds. marketingu w firmie znanego na prawie cały świat podróżnika, mającej oddziały w trzech sporych miastach. Praca w mieście powyżej 500 tyś. mieszkańców.
        Zarobki:
        a. 1800 zł brutto - podstawa;
        b. premia uznaniowa, co miesiąc inna kwota. Startujesz od 20% od podstawy zarobków, kończysz na 70% podstawy zarobków. Premia oczywiście może ulec zmianie jeżeli coś wywiniesz albo nie wywiniesz, a zarząd stwierdzi, że wywinąłeś.
      • Gość: Ewa Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.uni.opole.pl 31.01.11, 20:37
        To ja obstawiam 2300 zł :-) na rękę :-)
      • Gość: ewelina Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.uni.opole.pl 01.03.11, 18:51
        roznie = od 2000zl wzwyz
        • Gość: g Re: Mam pytanie o zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 23:24
          789 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka