karolina2976 24.03.11, 16:52 Poszukuję pracy w Łodzi . Mam doświadczenie w pracy biurowej (księgowość), które obejmuje również znajomość pakietu Office (Word, Excel). Posiadam certyfikat CAE z języka angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina2976 Re: Szukam pracy biurowej 24.03.11, 17:05 karolina2976 napisała: > Poszukuję pracy w Łodzi . Mam doświadczenie w pracy biurowej (księgowość), któr > e obejmuje również znajomość pakietu Office (Word, Excel). Posiadam certyfikat > CAE z języka angielskiego. Mój e-mail: karolina2976@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Szukam pracy biurowej IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 17:36 Takich jak Ty jest setki tysięcy..... Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Szukam pracy biurowej 24.03.11, 20:12 Dokładnie, też szukam tego typu zajęcia, ale figuruje ono na łódzkich portalach ogłoszeniowych od jakiegoś czasu wyłącznie w postaci "szukam", nie zaś "oferuję". Jeśli zaś już się coś trafi, to najczęściej jestem pytana... czemu mam tak małe doświadczenie na podobnych stanowiskach (ano, trudno mieć, jak bez doświadczenia nie chcą, więc skąd je wziąć?). Dziś dowiedziałam się na rozmowie o pracę, stanowisko biurowe, że rekruterowi wpłynęło 1000 CV w ciągu paru dni... jak więc przebiegała ich selekcja, nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Szukam pracy biurowej IP: *.multimo.pl 24.03.11, 20:59 1000 CV z czego do rozmowy nadaje się z 20 osób z, których ciężko wybrać 1 sensowną. Wybaczcie, ale taką pracę może wykonywać każdy nawet nie musi mieć matury Exel i Word to mój 5-cio letni synek potrafi obsługiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Szukam pracy biurowej IP: *.dsl.telepac.pt 24.03.11, 21:22 Twoj 5-latek zna sie na takich funkcjach Excela jak np. STDEV, SIN, COS czy TAN, w tym sensie, ze rozumie co one licza? To ci gratuluje przyszlego Einsteina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Szukam pracy biurowej IP: *.multimo.pl 24.03.11, 21:47 Tak geniuszu więc wytłumacz mi gdzie w prostej pracy biurowej użyjesz tych funkcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
boni.m Re: Szukam pracy biurowej 24.03.11, 23:08 Moze trygonometryczne to nie, ale funkcje statystyczne to jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Szukam pracy biurowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:09 Gość portalu: boss napisał(a): > Takich jak Ty jest setki tysięcy..... i co w zwiazku z tym? nie moze ona szukac pracy? powinna skoczyc z mostu albo z wiezowca? Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Szukam pracy biurowej 25.03.11, 12:43 Tak, dokładnie, masa osób jest nawet na pomoc kuchenną! Jedyne, co można robić, to próbować, próbować, próbować, a nuż się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Szukam pracy biurowej IP: *.dsl.telepac.pt 25.03.11, 19:33 POwina emigrowac! Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Szukam pracy biurowej 25.03.11, 20:17 Nie każdy ma tyle odłożone, by móc emigrować, szczególnie gdy szuka pracy od jakiegoś czasu. Szukanie pracy, dojazd - to są koszty. A na emigracji trzeba mieć na co najmniej miesiąc "zapasowego". Zresztą, sytuacja w Anglii już nie jest dla Polaków taka sprzyjająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Szukam pracy biurowej IP: *.dsl.telepac.pt 24.03.11, 21:18 AHE w Lodzi? IPT? Tyle, ze oni od paru lat nie placa za wykonana dla nich prace! Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Szukam pracy biurowej 25.03.11, 12:42 Widuję, że ciągle szukają jakichś stażystów, warunkiem jest status bezrobotnego, wygląda na to, że tylko ci pracownicy AHE mogą liczyć na pieniądze, bo up je daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Szukam pracy biurowej IP: *.dsl.telepac.pt 25.03.11, 19:34 Frajerow szukaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ to zapraszamy na koniec kolejki IP: *.aster.pl 25.03.11, 18:36 jak tu ktoś napisał - ludzi z takimi umiejętnościami są setki tysięcy. W każdym mieście, miasteczku i wsi. Zrób to co wszyscy: Weź udział w ogólnopolskim losowaniu pracy. Jest szansa, że w ciągu najbliższych 10 lat wygrasz. Może wygrasz "wolontariat pracowniczy", gdzie po 3-6 miesiącach harówy "pracodawca" wydyma cię tak jak i innych "wolontariuszy". Potem dołączysz do pariasów w wieku 40+, i rozpoczniesz powolne umieranie. Absolutnie nie wolno skakać z wieżowca - przecież twój głos jest niesamowicie ważny dla polityków w wyborach. Przez resztę roku będziemy spotykali się przy śmietniku, walcząc o jedzenie. A poważnie - zbieraj na bilet. Odpowiedz Link Zgłoś