Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w hipermarkecie

IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 12:41
    Czy ktoś może się ze mną podzielić wrażeniami z pracy w hipermarkecie na
    stanowisku kierowniczym?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Phoebe Re: praca w hipermarkecie IP: *.chello.pl 04.03.02, 21:11
        Gość portalu: Kate napisał(a):

> Czy ktoś może się ze mną podzielić wrażeniami z pracy w hipermarkecie na
        > stanowisku kierowniczym?
        a co konkretnie chcesz wiedzieć?Phoebe

• Gość: Kate Re: praca w hipermarkecie IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:59
          Generalnie, ogólne wrażenia, jak traktuje się tam ludzi, po ile godzin
          zazwyczaj się pracuje, czy stanowisko kierownik to czasami nie pretekst, by
          pociągnąć z człowieka jak najwięcej, łamiąc przy okazji wszelkie możliwe prawa.
          Jednym słowem, czy opłaca sie rzucać względnie ciepłą, aczkolwiek mało
          rozwojową posadkę dla "kariery" w hipermarkecie?
          • Gość: zoja Re: praca w hipermarkecie IP: *.tlsa.pl 25.03.02, 12:39
            nie opłaca się. Praca w hipermarkecie to tylko wyzysk
            • Gość: beata Re: praca w hipermarkecie IP: *.teleton.pl 08.04.02, 10:52
              Praca na st.kier. w hipermarkecie to najgorzej co może byc ja pracowałam przez
              paru lat,12-14godz. codzienie od poniedziałku do soboty,a w listach obecności
              tak jak powinno być 8godz. sobota niedziela wolna dla inspektorów w razie
              czego,byłam zastraszana że nie podoba sie to na moje miejsce 50 ofert,strach
              przed utratą pracy przepracowałam 5lat.W końcu zwolniła się, brak motywacji i
              nizka pensja, wynik depresja.Za ostatni półroku z tej firmy odeszło trzech
              kierowników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka