Gość: Kate IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 12:41 Czy ktoś może się ze mną podzielić wrażeniami z pracy w hipermarkecie na stanowisku kierowniczym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phoebe Re: praca w hipermarkecie IP: *.chello.pl 04.03.02, 21:11 Gość portalu: Kate napisał(a): > Czy ktoś może się ze mną podzielić wrażeniami z pracy w hipermarkecie na > stanowisku kierowniczym? a co konkretnie chcesz wiedzieć?Phoebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: praca w hipermarkecie IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:59 Generalnie, ogólne wrażenia, jak traktuje się tam ludzi, po ile godzin zazwyczaj się pracuje, czy stanowisko kierownik to czasami nie pretekst, by pociągnąć z człowieka jak najwięcej, łamiąc przy okazji wszelkie możliwe prawa. Jednym słowem, czy opłaca sie rzucać względnie ciepłą, aczkolwiek mało rozwojową posadkę dla "kariery" w hipermarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: praca w hipermarkecie IP: *.tlsa.pl 25.03.02, 12:39 nie opłaca się. Praca w hipermarkecie to tylko wyzysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: praca w hipermarkecie IP: *.teleton.pl 08.04.02, 10:52 Praca na st.kier. w hipermarkecie to najgorzej co może byc ja pracowałam przez paru lat,12-14godz. codzienie od poniedziałku do soboty,a w listach obecności tak jak powinno być 8godz. sobota niedziela wolna dla inspektorów w razie czego,byłam zastraszana że nie podoba sie to na moje miejsce 50 ofert,strach przed utratą pracy przepracowałam 5lat.W końcu zwolniła się, brak motywacji i nizka pensja, wynik depresja.Za ostatni półroku z tej firmy odeszło trzech kierowników. Odpowiedz Link Zgłoś