Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zapłacę za znalezienie pracy

IP: *.toya.net.pl 29.08.11, 19:11
    Wszystko jedna jaka praca byleby nie była zbyt stresująca i nie wymagała zbyt dużych umiejętności interpersonalnych, gdyż jestem osobą dość nieśmiałą, niezbyt komunikatywną, a chcę w końcu iść do pracy! Jestem po studiach, kierunek typowo ścisły, matematyczno-fizyczny, nie mam żadnego doświadczenia niestety :/ Pracy szukam od kilku lat z miernym rezultatem. Więc jestem skłonna zapłacić za pomoc w znalezieniu jakiejś pracy. Propozycje pomocy proszę pisać na maila szukam.pracy2011@o2.pl

Miasto to Łódź.
    Obserwuj wątek
      • miniofilka Re: Zapłacę za znalezienie pracy 29.08.11, 19:13
        Gość portalu: szukampracy napisał(a):

> Wszystko jedna jaka praca byleby nie była zbyt stresująca i nie wymagała zbyt d
        > użych umiejętności interpersonalnych, gdyż jestem osobą dość nieśmiałą, niezbyt
        > komunikatywną, a chcę w końcu iść do pracy! Jestem po studiach, kierunek typow
        > o ścisły, matematyczno-fizyczny, nie mam żadnego doświadczenia niestety :/ Prac
        > y szukam od kilku lat z miernym rezultatem. Więc jestem skłonna zapłacić za pom
        > oc w znalezieniu jakiejś pracy. Propozycje pomocy proszę pisać na maila szukam.
        > pracy2011@o2.pl
        >
        > Miasto to Łódź.

uważaj, bo propozycje sexu za kasę dostaniesz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka