Gość: + IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.11, 12:32 Drogi "redaktorzu" napisz pan w tytule,że ..."zwalnia setki tysięcy" będzie więcej kliknięć :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirwisz Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.11, 13:02 Credit Agricole, dawniej Lukas Bank ... +_+_+_+_+_+_+ Co za brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 13:21 Raczej brak precyzji. Credit Agricole Bank Polska S.A to dawniej LUKAS Bank SA. Po prostu w bieżącym roku doszło do rebrandingu nazwy. A grupa Credit Agricole jest większościowym właścicielem Lukas Banku od 2001 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.ists.pl 15.12.11, 18:18 Tak też będzie niedobrze bo to nie CABP SA, d. LB, zwalnia we Francji i w Europie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 09:23 > Raczej brak precyzji. Credit Agricole Bank Polska S.A to dawniej LUKAS Bank SA. > Po prostu w bieżącym roku doszło do rebrandingu nazwy. oj będą koszty odpisane od podatku... oj budżet nas tym wyjdzie jak zabłocki na wazelince. jak jeszcze dodamy koszty wynajęcia boskiej Juliette to ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M zwolnienie IP: 193.200.51.* 31.07.13, 16:04 witam, w dniu wczorajszym otrzymałam zwolnienie z tegoż Banku. Dyrektor wręczył mi wypowiedzenie w Mc Donaldzie. Zabrano mi od razu wszystkie narzędzia pracy. ogólnie nie polecam, bo niestety poziom kadry jest żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agronom Re: zwolnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 15:11 Mas 100 % racji ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansfakir Bank Credit Agricole 15.12.11, 14:30 Świetny bank! Jego największym sukcesem jest zakup ogromnej ilości Greckich Obligacji. Teraz pojawił się w Polsce ,żeby pozbierac pieniądze na przetrwanie. Uwaga będzie dawał wysoko oprocentowane lokaty, zainteresowanym życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Bank Credit Agricole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.11, 15:09 Pojawił? Raczej zmienił nazwę. Od dawna istniał tylko pod marką Lukas której jest od lat właścicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kankel Re: Bank Credit Agricole IP: *.play-internet.pl 15.12.11, 18:31 Grupa Credit Agricole zarobiła na czysto w 2011 grubo ponad 3 mld EUR (ok. 13.5 mld PLN) !, w Polsce trochę ponad 100 mln PLN, więc nie potrzebują oddziału polskiego do łatania swojego budżetu, a tym bardziej paru milionów złotych z lokat polaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik credit a Wcale tyle nie zarobił IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 18:44 Zaksięgował duże sumy, ale ile to zarobek wie tylko główny księgowy. Pewnie jest tak, jak z twórczym maklerem Jerome Karviel'em, od którego zaczą się ten cały kryzys. Im więcej mam kontaktów z Francuzami tym mniej im ufam. Każą nam sprzedawać klientom takie produkty, że włos się jeży na penisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Bank Credit Agricole IP: *.icpnet.pl 15.12.11, 20:38 Credit Agricole bylo wlascicielem Lukasa od 10 lat zatem ten Bank nie pojawil sie teraz w Polsce. Nie ma to jak komentować i nie mieć pojecia czego- gratuluje szerzenia paniki hansfakir- nadalbys sie na marsz PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Bank Credit Agricole IP: 195.117.101.* 04.01.12, 08:43 Człowieku ty chyba pomyliłeś banki, Unicredit czyt. PKO SA i BPH to włoski bank, który u nas szuka ratunku, ma jedną z najgorszych ofert na rynku, a utrzymuje się na powierzchni tylko dlatego że klienci czyt. "emeryci" myślą że PKO to polski bank. Gdyby PKO zmienił nazwę na Unicredit nie miał by szans na przetrwanie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.ip.netia.com.pl 15.12.11, 16:43 PNP Paribas????????????????????????????????????? A może CPN Paribas. Raczej powionno być BNP Paribas. Tabloid ekonomiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.bb.sky.com 15.12.11, 20:59 Zgadzam sie! Uwaga!!! na wysoko oprocentowane lokaty, ktore nie beda wcale tak stabilne, a beda tylko sluzyc zebraniu kapitalu po grackim bankructwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 17:00 CA BP SA ma BFG- jeśli wiesz co to, jełopie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie Re: Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 21:13 według tego artykułu także BNP Paribas zmienił nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
zarost Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników 15.12.11, 21:16 Panie redaktorze Credit Agricole jest od wielu lat właścicielem Lukas Banku a nie dawno zmienił nazwę Credit agricole. Jeżeli coś piszemy to warto sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assan Tak to jest gdy łosie piszą artykuły. IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 09:28 Ci w sejmie wcale nie lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Francuskie gowno IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 16.12.11, 09:54 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły Bank Credit Agricole zwolni 2350 pracowników IP: *.icpnet.pl 03.12.12, 20:43 Ku przestrodze innych. Konto w Państwa banku posiadam od 1999r. ale to jak zostałem potraktowany w dniu 03.12.2012r przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Około godziny 16:00 podjechałem na stację paliw „BP” gdzie zatankowałem 40L paliwa na sumę 230 pln. I jakie było moje zdumienie że pomimo posiadanych środków na koncie nie mogłem zapłacić kartą płatniczą za zatankowane paliwo. Kierownik stacji potraktował mnie jak przestępcę i wezwał policję. WSTYD oraz stres i nerwy jakiego doświadczyłem podczas tłumaczenia się że nie jestem PRZESTĘPCĄ który chce wyłudzić paliwo i że nie mam pojęcia co się stało bo posiadam środki na koncie nie życzę najgorszemu wrogowi. Dopiero po kontakcie telefonicznym (rozmowa trwała 11minut i 21 sekund co naraziło mnie na dodatkowe koszty)z bankiem dowiedziałem się że bank bez mojej wiedzy ograniczył MI czyli WŁAŚCICIELOWI konta dostęp do własnych środków o czym nie raczył mnie poinformować, ale smsy reklamujące usługi banku na które nigdy nie wyraziłem zgody przysyła z „uporem maniaka” po trzy w miesiącu. W eskorcie policji jak przestępca zostałem dowieziony do banku w celu wypłacenia własnych pieniędzy. Chciałbym żeby ta osoba która bez mojej wiedzy i zgody ograniczyła mi dostęp do własnych środków została potraktowana w ten sam sposób. To nie jest pierwsza sytuacja w której ze strony banku zostałem potraktowany jak „zło konieczne”. W czerwcu tego roku po raz kolejny zostałem bez środków płatniczych bo moja stara karta straciła ważność zaś nowa karta płatnicza „wyparowała” zamiast zostać wysłana pod adres do korespondencji który został podany pracownikowi w placówce przy ul. 28 czerwca 1956r. w Poznaniu. Pan zarzekał się że karta na pewno zostanie wysłana pod wskazany adres. Jak się łatwo domyśleć tak się nie stało. Znowu zostałem ZMUSZONY udać się do banku celem POSZUKIWANIA GDZIE JEST MOJA KARTA I DLACZEGO DO MNIE NIE DOTARŁA. Jak się okazało WINA jak zwykle leżała po stronie banku(bo pracownik wspomnianej wcześniej placówki nie wykonał wszystkich czynności i nie zmienił danych w zakładce obsługi kart). Wielokrotnie przy próbach dokonania transakcji płatniczych przez stronę internetową wyskakiwał „błąd” który uniemożliwiał dokończenie operacji. W przypadkach kiedy łączyłem się za pomocą „pakietowej transmisji danych” narażało mnie to na dodatkowe koszty na co bank pozostawał głuchy. Jeszcze innym razem o tym że miedzy godziną 00:00 – 01:00 jest księgowanie w banku transakcji i w tym czasie nie można dokonać żadnych płatności kartą dowiedziałem się również na stacji paliw po zatankowaniu do pełna. Moje szczęcie że wtedy pracownica była bardziej wyrozumiała i wyraziła zgodę na dowiezienie gotówki w ciągu dnia. Czy tak ma wyglądać funkcjonowanie nowoczesnego banku? Dla mnie sytuacje które mnie spotkały są nie do pomyślenia. Przez to jak jestem traktowany w „Credit Agricole” wszystkim znajomym będę odradzał ten bank. Odpowiedz Link Zgłoś