Gość: nick cave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 13:36 Czy warto?a moze cos wiecej wiecie na temat tej firmy bo z oficjalnych info to super-hiper firma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Masterfoods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:20 Poziom pracy wysoki Wymagania wysokie Pensje wysokie Jaki charakter pracy ? Sochaczew czy poza? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool_mike Re: Masterfoods IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.06.04, 20:31 Witaj Mastefoods to typowy gigant FMCG. Startowałem kiedyś do nich ale odpadłem na ostatnim etapie. Mają siedzibę w Sochaczewie gdzie jest całe biuro i fabryka. Przy zatrudnieniu firma pomaga w znalezieniu mieszkania w okolicy. Poza tym całe biuro zorganizowane jest w formie open space'u Dlatego szukają ludzi którzy lubią i potrafią wspólnie pracować przy jednym wspólnym biurku :-) W moim wypadku rekrutacja miała formę rozmowy kwalifikacyjnej w hotelu w wawie a za dwa tygodnie miałem całodniowe assesment center w Sochaczewie. były zadania grupowe, case studies, żadnych testów. W połowie assesmentu fundują obiad w stołówce firmowej - ale assement ciągle trwa!!!. Na koniec typowe interview - takie jak w hotelu w Wawie - ważne jest więc by między jedną a drugą rozmową była pewna spójność - ponieważ wiele pytań było takich samych. Dobrze Płacą - kasa porównywalna z Nestle i Unilever. Ogólne wrażenie mam bardzo pozytywne - normalni rekrutujący - bez podchwytliwych, wydumanych pytań. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Praca chyba nie dla Warszawiakow IP: 217.11.141.* 07.06.04, 11:48 Ciagle rekrutuja, ciekawe czemu? Moze dlatego ze to tak strasznie daleeeeeko od Warszawy. Trudno sobie wyobrazic, zeby ktos dojezdzal tam codziennie w Wawy, chyba ze mieszka na rogatkach Warszawy na wylocie na trase poznanska. Od rogatek warszawy (ul. Lazurowa) jedzie sie tam samochodem 1 godzine w niedziele. W tygodniu pewnie jeszcze dluzej. Firma w szczerym polu. To nie Sochaczew tylko Kolonia Kozuszki, kilka km przed Sochaczewm. Ciekawe czy tam wogole jest przystanek kolejowy??? Juz lepiej przeprowadzic sie do Sochaczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Masterfoods IP: *.dbn.pl 07.06.04, 15:48 Witam. Ja wiem niewiele, ale chętnie się podzielę refleksją. Byłam tylko na dniach kariery, na których Masterfoods było jedną z wielu firm prezentujących się. Wywarli chyba na 99% słuchaczy pozytywne wrażenie. Fakt, ze 99% słuchających to byli studenci z pewnością miał wpływ na taki odbiór prezentacji chociażby dlatego, że na praktykach studenckich, które oni umożliwiają (udział w realizacji określonego projektu w danym dizale firmy) można nie tylko zdobyć ciekawe doświadczenie w tak prestiżowej, międzynarodowej firmie jak oni, ale też zarobic 3 tyś zł brutto i wybyczyć się w hotelu z wszelakimi udogodnieniami:) Na pewno warto odbyć choćby samą rozmowę czy też któryś jej etap...:) Zazdroszcze.. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: Masterfoods-Unilever,Nestle IP: 195.117.68.* 20.06.04, 13:57 Jesli interesuje Cie wyscig szczurów to czemu nie?Osobiscie pracuję ponad piec latek w Unileverze i mam juz tego dosc.Masterfoods,Nestle itp. to sa firmy nastawione na cyferki a to ,ze ktos pisze ,ze miał fajny hotelik,dali zjaesc - smiac mi sie chce.Wczesniej czy pozniej,wycisną wszystko z Ciebie.Dodatkowo powiazania ,kumoterstwo i bez pleców nigdzie sie nie wybijesz- chyba jak wszedzie w tej chwili?Smutne ale prawdziwe wiem co pisze.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Masterfoods-Unilever,Nestle IP: *.dbn.pl 20.06.04, 16:04 Ja do tego gosica ktory 5lat w Univelerze pracuje..Wiesz smieszne/smiej sie:)na zdrowie! z perspektywy osoby, która ma propozycje pracy za 560zł netto na etat to Masterfoods to dla mnie marzenie:)i parktyki tam to byłby duży sukces, wyzwanie itp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agazaś:) Re: Masterfoods-Unilever,Nestle IP: *.dbn.pl 20.06.04, 16:07 Ps pzrepraszam za błędy w psiowni ale myślę ze w maire rozczytywalna jestem:) pozdrawiam ps dodam,że mam licencjata, śr ekonomiczne......choć to chyba nie ma duzego znaczenia na rodzimym rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Masterfoods-Unilever,Nestle IP: *.dbn.pl 20.06.04, 16:04 Ja do tego goscia, ktory 5lat w Univelerze pracuje..Wiesz smieszne/smiej sie:) na zdrowie! z perspektywy osoby, która ma propozycje pracy za 560zł netto na etat to Masterfoods to dla mnie marzenie:)i praktyki tam to byłby duży sukces, wyzwanie itp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś