Gość: Krzys IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 13:03 mam male pytanko: gdybyscie mieli wybrac pracodawce wedlyg waszych subiektywnych odczuc, to kogo byscie wybrali i dlaczego? W gre wchodzi Masterfoods, Nestle, Unilever, Procter? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teraz Re: Wybor pracy. POMOZCIE! IP: *.chello.pl 27.05.05, 11:13 chyba masterfoods Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Wybor pracy. POMOZCIE! IP: *.devs.futuro.pl 27.05.05, 11:15 A ja Unilever. Jakoś robią dobre wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Wybor pracy. POMOZCIE! IP: *.icpnet.pl 28.05.05, 10:58 Dzieki, a pracowal ktos w nich? (lub w tamtych) Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wybor pracy. POMOZCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:34 polecam Unilevera a szczególnie część spożywczą w algidzie i chemii jest dużo gorzej,pracuje w U prawie rok jako ph a z firmą jestem związana od ok.trzech lat,doceniają dobrych pracowników,są atrakcyjne programy motywujące i cały czas coś się dzieje,nie ma chamstwa(przynajmniej ja się nie spotkałam),nie mówię że jest lekko ale za ciężką pracę jest odpowiednia kasa,są jasne reguły i jeżeli robisz swoje to nie trzeba się obawiać o stanowisko pracy.w porównaniu do innych koncernów to wydaje mi się że w Krafcie jest podobnie a może i troszkę lepiej,w nestle też nie jest źle,dużo zależy od ludzi z którymi ma się do czynienia na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HR P&G Re: Wybor pracy. POMOZCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:12 Krzysiu nie pytaj sie tak ,bo Cie nie przyjmjemy !!! A tak serio? Jakie stanowisko? Mfoods jest poza Wawą , wiec masz dojazd korkowy-) Odpowiedz Link Zgłoś