Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Monitor Badań Klinicznych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:40
    Cześć.
    Jestem po studiach medycznych, raczej nie bedę pracowac w zawodzie i nie chce
    być repem. Czy ktoś może doradzic jak szukac pracy monitora badań klinicznych?
    Gdzie najlepiej pracować?
    Z góry dzieki i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ida Re: Monitor Badań Klinicznych IP: *.csk.pl 11.06.04, 08:00
        Jak szukac? Normalnie, tak jak kazdej innej pracy, np ogloszenia w wyborczej (u mnie zadzialalo, nawet dwukrotnie), z tym ze generalnie firmy szukaja ludzi, ktorzy juz maja pewne doswiadczenie w tym fachu, a nie takich ktorych trzeba przyuczac... Nie jest to regula co prawda (np.moj pierwszy pracodawca nie wymagal ode mnie zadnego doswiadczenia) ale jesli jestes taka zupelnie poczatkujaca to porzadny kurs (np Parexel) napewno nie zaszkodzi.
        Poza tym trudno jest powiedziec gdzie jest najlepiej pracowac, bo to zalezy co dla Ciebie jest najwazniejsze- zarobki plus inne dodatki, mozliwosc pracy z domu a nie z biura, ilosc badan ktorymi sie zajmujesz na raz, koniecznosc czestych wyjazdow, itp. Co firma to tak naprawde inny uklad. Mozesz miec np 2 projekty i jezdzic po calej Polsce, albo (tak jak ja) miec tych projektow 7 i nie jezdzic prawie w ogole.
        • Gość: marta Re: Monitor Badań Klinicznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:39
          Jest bardzo duzo ogłoszeń na CRA ostatnio-to chyba dobry moment na szukanie
          pracy. Ja pracowałam kilka lat jako monitor, to fajna praca tyle, ze dużo sie
          podróżuje.
          Jesli kompletnie nie masz doswiadczenia dobrze jest skończyc jakis kurs
          monitorowania. Raczej odradzam Parexela, bo jest drogi i długi a dla
          poczatkujacych ludzi nie ma znaczenia rozwodzenie sie całymi dniami na temat
          odkrywania leków czy prawodawstwa w USA. Jesli wolisz krócej a tresciwiej idz do
          CRDE-maja bardzo dobra opinię na rynku. Innych firm nie znam.

I generalnie nie bój sie aplikowac na te ogłoszenia, gdzie wymagane jest
          doswiadczenie-bardzo czesto okazuje sie, ze przyjmuje się człowieka bez
          doświadczenia. Ale koniecznie angielski. Tutaj biegły angielski nie jest
          wymaganiem na wyrost-w miedzynarodowych badaniach bez tego sie nie da. W kazdym
          razie powodzenia!
        • skrzypczakpiotr Re: Monitor Badań Klinicznych 18.06.04, 18:40
          droga asiu ty masz jednak dobrze ze masz ten kierunek poniewaz masz szanse
          pracy mi sie mazy własnie rep na otc bardzo chciałbym to robic od 3 lat pracuje
          tu i tam jednak pragne pracy z samochodem jeśli mozesz prosze odezwij się
          ponieważ osoba po takim kierunku moze mi pomóc a tak nawiasem to ja studiuje
          Marketing i zarządzani e a 25 sie bronie pozdrawiam skrzypczakpiotr@gazeta.pl
      • emma Re: Monitor Badań Klinicznych 11.06.04, 20:29
      • lulek100 Re: Monitor Badań Klinicznych 17.06.04, 09:12
        A czym się rzeczony monitor zajmuje? Fajne to chociaż?
        Jakie są zarobki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka