Gość: Joanna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 09:40 Zastanawiam sie co mozna robic po skonczeniu studiow na kierunku ekonometria?? W jakich zawodach, firmach, organizacjach moge szukac pracy lub praktyk? Plizzz, pomozcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Ekonometria - co potem?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 11:36 Podbijam watek. Naprawde nikt nie jest w stanie mi nic podpowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Ekonometria - co potem?? IP: 195.217.253.* 08.07.04, 15:38 Wydaje mi sie, ze mozesz pracowac wszedzie gdzie potrzebna jest statystyka, ekonometria, modelowanie itp. Czyli: ubezpieczenia, bankowosc - wszedzie tak naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Ekonometria - co potem?? 08.07.04, 15:53 Inaczej. Po ekonometrii możesz pracowac tam, gdzie znajdziesz pracę. Poczytaj Forum. Zobacz ilu ludzi pracuje w wyuczonym zawodzie. Ja jestem po ekonomii a pracuję jako konsultant w firmie HR :)) Pozdrowionka. P.S. Ekonometria?? Gosh jak ja tego nie lubiłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś