Gość: mbb IP: 95.178.39.* 26.08.13, 13:10 Czy ktoś z was pracuję w Siro albo pracował i może coś powiedzieć o tej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: praca w Siro Bielsko jako pakowacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 17:42 Zgłosiłam sie do Siro jako pakowacz a byłam na stolarni przy pile tarczowej ,kolega cioł drzewo a ja byłam do układania tego drzewa na palety niby nic strasznego ale ręce bolały ,dłonie popuchły a zarobek niewielki , no i inaczej człowiek y podszedł gdyby w ogłoszeniu pisali ze potrzebny pomocnik a nie pakowacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: praca w Siro Bielsko jako pakowacz IP: 95.178.39.* 12.09.13, 17:17 ok dzięki za odpowiedź :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: praca w Siro Bielsko jako pakowacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 16:25 Powiem tak poszłam do derektora uczciwie mówiąc że praca jest zbyt ciężka to beszczelnie powiedział mówiłem a niestety nie mówił bo pakowacz a pomoc na stolarni to całkiem co innego , a nawet nie wspomniał o zapłacie za ten dzień mordęgi NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś