Gość: dymo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:17 WlAŚNIE DZISIAJ BYŁEM TAM NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ, MOŻE WIECIE JAKIE WARUNKI PŁACY I PRACY TAM PANUJĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plusgsm Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.chello.pl 19.08.04, 00:39 Zależy w jakiej pracy i w kórym mieście Czy masz byc sprzedawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYMO Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:01 TAK SPRZEDAWCĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYMO Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:51 WOJ.ŚLASKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:53 to temat kasy nie wyszedl na tej rozmowie?? dziwne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYMO Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:29 TYLKO SIĘ MNIE PYTALI ILE CHCIAŁBYM ZARABIAĆ I POWIEDZIAŁEM, ŻE MIN. 3000 BRUTTO Odpowiedz Link Zgłoś
franulka23 Re: LIBERTY POLAND S.A. 20.08.04, 20:43 po takiej kwocie to się nie spodziewaj że zaproszą cię na drugą rozmowę kwalifikacyjną. chyba kolego nie znasz reali tej branży i tej firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel X Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 21.08.04, 17:49 Kumpel który obecnie jest u nas PH pracowal 2 lata w Liberty.Stanowczo ci odradzam po tym co u niego usłyszalem.Niekompetentne kierownictwo, mobbing, raporty na "dywaniku" za czyjeś błędy, obcinanie lub anulowanie premii, ogolnie traktują cię jak psią kupe na podeszwie buta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.chello.pl 31.10.04, 22:15 JA dostałem ostatnio pracę w Liberty jako sprzedawca i nienarzekam.Sympatyczny zespół, wszystko jak na razie jest ok, więc nie wiem czemu narzekacie, skoro tam niepracowaliście??Pozdrawiam wszystkich z Liberty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: LIBERTY POLAND S.A. IP: *.chello.pl 24.01.05, 19:25 ZDECYDOWANIE NIEPOLECAM, ZA NADGODZINY NIE PŁACĄ, PRACA PO 12 GODZIN, W SALONIE UŻERASZ SIĘ Z INNYMI.WŁAŚNIE MNIE ZWALNIAJĄ, WIĘC MAM ZŁĄ OPINIĘ O NICH Odpowiedz Link Zgłoś