Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Żabce.

28.06.15, 19:13
    Witam,
    jutro wybieram się na rozmowę o pracę do Żabki. W związku z tym postanowiłam poczytać trochę o firmie, zarobkach, zapoznać się z opiniami pracowników. Niestety większość osób bardzo narzeka i zdecydowanie nie poleca pracy w Żabce. Jestem studentem i szukam pracy na okres wakacji. Zakładam, że kokosów zarabiać nie będę oraz że praca do najlżejszych nie będzie należała. Jednak czy to prawda, że praca w tym sklepie jest aż taka zła?
    Obserwuj wątek
      • truten.zenobi Re: Praca w Żabce. 28.06.15, 21:12
        po pierwsze to pewnie nie idziesz pracować do żabki tylko do jakiegoś prywaciarza który podpisał umowę franczyzową...
      • tomeczek_44 Re: Praca w Żabce. 28.06.15, 22:51
        trusqawka3657 napisał(a):

> większość osób bardzo narzeka i zdecydowanie nie poleca pracy w Żabce. (...)
        > Jednak czy to prawda, że praca w tym sklepie jest aż taka zła?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18084647,_To_nie_jest_miejsce__gdzie_mozna_sie_odbic_od_dna_.html
      • tomeczek_44 Re: Praca w Żabce. 01.07.15, 12:04
        I co - jaka oferta? zdecydowałaś się?
        • trusqawka3657 Re: Praca w Żabce. 09.07.15, 22:04
          Tak, podpisałam umowę Ajentka jest sympatyczna, wyrozumiała i można się z nią dogadać. Oferuje godziwe warunki. Mimo że jest to dość ciężka praca, ponieważ oprócz stania za kasą trzeba robić wiele innych rzeczy, to jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka