Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:55
    kto tam z was pracowal i po jakim czasie dostaliscie pierwsza kase za
    podpsiane umowy?ja pracowalama u nich jako przedstawiciel gandlowy 2 tyg.juz
    jakis czas temu i jakos wykrecaja sie od zapłaty,bylam u nich wczoraj i niby
    powiedziala mi ze przeliczy ile powinnam dostac i da znac ale jakos to takie
    niewiarygodne :/
    Obserwuj wątek
      • Gość: Scarlett Re: TELE2 !!! IP: 213.77.42.* 25.10.04, 10:23
        nie wiem w jakiej firmie i w jakim mieście pracowałaś, ale jest taka jedna
        firma - LAWA - działa w Wawie i z tego co wiem ma tez Lublin, Płock i
        Białystok. Zatrzymują sobie kasę na poczet tzw, klientów nieaktywnych co jest
        totalną bzdurą, wogóle przekręty na maxa, jakieś wstrzymywanie 20%
        wynagrodzenia, dla już nie pracujących 100%, bałagan w papierach, zawieranie
        umów i podpisywanie rachunków do umów-zleceń już nawet się nie mówi - zakrawa
        na sąd pracy i kontrolę skarbówki. Znajomy tam sprzedawał TELE2 i opowiadał
        o "chwytach" Państwa Właścicieli. Jeśli u Nich pracowałaś to papa pieniążki :)
        • Gość: jola Re: TELE2 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 10:28
          ja pracowalam w tele2 w trojmiescie,na szczescie tylko 2 tygodnie ale wlasnie
          nie wiem jak to bedzie zkasa,niby tez zabierja te 20 % na jakas weryfikacje
          czy cos takiego
          • Gość: Scarlett Re: TELE2 !!! IP: 213.77.42.* 25.10.04, 11:03
            rzekomo wszystkie firmy sprzedające TELE 2 stosują zasadę 20%, ale czy uczciwie
            się z tego rozliczają - to już indywidualna kwestia ich uczciwości.
            Powodzenia
        • Gość: doll Re: TELE2 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:34
          gdzie miesci się w warszawie ta firma lawa na jakiej ulicy
          • Gość: jola Re: TELE2 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:19
            najgorsze jest to ze takie firmy nawet wogloszeniach oszukuja,np pisza ze
            praca biuroa lub cos takiego
            • Gość: Scarlett Re: TELE2 !!! IP: 213.77.42.* 25.10.04, 21:00
              lawa mieści się gdzies przy alejach jerozolimskich - w ogłoszeniu oczywiście -
              szukamy na różne stanowiska... parodia!!!
              • Gość: doll Re: TELE2 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:22
                własnie mam propozycje pracy przez tą firmę w Warszawie - lawa, czy może ktoś
                powiedzieć kto zna własciciela, czy są ok miły czy jakiaś cholera z którą nie
                da się wytrzymać? bo mam jeszcze inną propozycje i niewiem na którą się
                zdecydować
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka