Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki w IBM

15.12.04, 09:11
    czy ktos z was orientuje sie ile zarabia ksiegowy w IBM?? interesuje mnie
    szczegolnie stanowisko team leadera- praca w Krakowie...
    Obserwuj wątek
      • strapiony8 Ciekawe 16.12.04, 13:22
        A masz plecy w ambasadzie?

amelia124 napisała:

> czy ktos z was orientuje sie ile zarabia ksiegowy w IBM?? interesuje mnie
        > szczegolnie stanowisko team leadera- praca w Krakowie...
        • amelia124 Re: Ciekawe 17.12.04, 11:00
          a po co Ci plecy w ambasadzie? wiem ze i bez zadnych plecow mozna sie tam
          dostac, tylko pytanie czy warto?
          • diablo1987 Re: Ciekawe 17.12.04, 16:28
            ale mozna miec staz do stołka dyrektorskiego kropka

• Gość: XX Re: zarobki w IBM IP: 129.33.1.* 17.12.04, 22:13
        Hej, tez bylabym zainteresowana w uzyskaniu tej informacji. Glownie to dla
        porownania, gdyz pracuje dla IBM w USA (accounting). Jesli ktos moglby napisac
        wiecej o pracy, nie tylko o $$ to bede super wdzieczna..
        • Gość: majka49 Re: zarobki w IBM IP: *.proxy.aol.com 26.12.04, 18:23
          Czy moglabys opowiedziec cos wiecej o pracy dla IBM w USA.Dzieki.Jak dlugo
          pracujesz itd.?
      • Gość: gsms Re: zarobki w IBM IP: *.chello.pl 19.12.04, 01:28
        Zadzwoń do IBM Polska i zapytaj , np Halinę Ciechomską.
      • Gość: edwd moi znajomi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 19:10
        w IBM zarabiają od 9,000 do 17,000 w zależności od stanowiska....
        • Gość: luk Re: moi znajomi IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.12.04, 14:54
          team leader praktycznie bez względu na "team" zarabia powyżej 8400,-USD
          • Gość: edwd Re: moi znajomi IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:31
            Poza polską tak... w polsce są niższe stawki dla pracowników wynikające z
            niższych wartości kontraktów (niższa wartość magicznego manday-sa;))
            • Gość: Justyna Re: moi znajomi IP: 129.33.1.* 11.01.05, 18:56
              Hej, spodobal mi sie ten watek. Ja teraz mam praktyki w IBM w USA (accounting,
              czyli dzialka o ktorej teraz jest tu mowa). Juz za praktyki placa tyle, ile na
              poczatek w mniejszych firmach przy pracy na stale (wiec nie jest zle). Od
              czerwca, jak pokaze im dyplom "ich" uczelni zatrudnia mnie na stale. Placa
              podobna jak w innych duzych korporacjach - typu PwC czy E&Y tylko za mniej
              godzin i to mi odpowiada. Do tego swiadczenia ale jeszcze nie wczytywalam sie
              jakie...nie powinno byc jednak zle, dlatego zaakceptowalam. Poza tym bardzo mi
              sie podoba atmosfera pracy oraz ile IBM daje mozliwosci ksztalcenia (placa za
              MBA i inne)no i podstawa to TELECOMMUTING (czyli praca z domu). Mysle ze bede
              zadowolona...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka