basia81 20.05.02, 15:34 Interesuje mnie praca za zagranicą w branży GIS(geografic Informations Systems- głównie program Mapinfo i ArcView). czy może ktoś z forumowiczów słyszał o takowej? Gdzie mozna szukać info na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AG Re: Pytanie do ludzi z poza Polski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.05.02, 15:44 Pewnie juz to wiesz... W polsce istnieje firma Imagis, ktora zajmuje sie ta tematyka. Ich strona to ... www.mapinfo.pl Wiem, ze cos kombinuja z firmami z zagranicy (UK) wiec moze oni Ci cos pomaga Powodzenia! AG P.S. Dlaczego pytanie to kierujesz do ludzi zagrnaica? Odpowiedz Link Zgłoś
basia81 Re: Pytanie do ludzi z poza Polski 20.05.02, 15:58 o Imagisie to wiem:) a pytanie dlatego kieruje do ludzi z poza Polski , ponieważ chetnie wyjechałbym za zagranicę , gdyby tylko była odpowiednia praca a mam nadzieję iż kto jak kto ale ludzie z poza obszarów Polski o takiej pracy bede wiedzieli(gazety lokalne itp..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehlo Re: Pytanie do ludzi z poza Polski IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.95.* 20.05.02, 19:33 www.it.jobserve.com/jobserve/searchresults.asp?jobType=*&d=5&order=Rank&page=1&q=GIS Odpowiedz Link Zgłoś