doratom 31.08.04, 12:46 Mam problem. Moja koleżanka ma w zwyczaju podawanie kawy w kubku, na wierzchu którego znajduje się łyżeczka. Co mam z nią zrobić po użyciu? Gdzie położyć? Bezpośrednio na stole? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka_xx Re: Łyżeczka 31.08.04, 13:29 Jezeli mnie coś takiego " spotyka" po prostu pytam gospodyni, gdzie mam położyc łyżeczkę. I pozbywam sie problemu i łyżeczki, a o to przeciez chodzi! a_xx Odpowiedz Link
quba Re: Łyżeczka 01.09.04, 07:33 doratom napisała: jezeli kolezanka tak podaje to znaczy ze nie boi sie ze poplamisz jej obrus ja bym polozyla na stole (nie oblizuj) a gdzie mam polozyc? schowac do torebki? oczywiste ze na stole > Mam problem. Moja koleżanka ma w zwyczaju podawanie kawy w kubku, na wierzchu > którego znajduje się łyżeczka. Co mam z nią zrobić po użyciu? Gdzie położyć? > Bezpośrednio na stole? Odpowiedz Link
quba Re: Łyżeczka 01.09.04, 07:34 na koncu mialo byc jeszcze nie przejmuj sie tym oraz pozdrawiam )))))))))) Odpowiedz Link
b.jaga Re: Łyżeczka 03.09.04, 13:53 Proponuję jako alternatywę - pozostawić w kubku i siorbać obok... Odpowiedz Link