Gość: ?? IP: 195.68.232.* 08.02.05, 09:00 jakie są zarobki w Izbach Skarbowych (konkretnie Wrocław) na stanowisku referenta, specjalisty, czy jest tak jak w US co miesiąc ok. 1000 netto ale co 3 mies. premia 3000? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: st. referent Re: Izba Skarbowa IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:36 Jest tak, jak napisałe(a)ś. A oprócz tego otrzymujesz jeszcze: - nagrodę kwartalną w wys. 100-150%, - trzynastkę w lutym, - nagrodę roczną w wys. 100% (my to nazywamy 14-tką) w styczniu, - tzw. "świąteczne" w wys. 800-1000 zł przed Bożym Narodzeniem i Wilkanocą, - nagrody jubileuszowe, związane z rocznicami, nieprzewidywalne, ale raz, dwa razy w roku 50-100%, - dofinansowanie na wakacje, raz w roku 900-1000 zł (zależy od dochodu w rodzinie), - jeżeli masz dzieci, to zwrot za kolonię/obóz raz w roku/dziecko, na podstawie faktury VAT, ale max. 1000 zł/dziecko, - wczasy organizowane przez firmę gratis. Niektórzy pozałatwiali sobie jakieś ryczałty za paliwo, dofinansowanie za naukę, leczenie (chociaż nasze ośrodki są niezłe), zwrot za bilety PKP lub wynajem auta na wakacje (nie wiem ile, bo nie korzystałem, ale też są limity). Są jeszcze fajne wycieczki w góry, nad morze, jeziora, gdzie mieszkasz w 2- osobowych pokojach z łazienkami z super żarciem. Raz skorzystałem, ale terminy nie są ciekawe (np. w góry we wrześniu) i idzie tam ostre chlanie. To jest ciekawe dla młodszych. Jak to kiedyś tak podliczyłem, to wszystko (łącznie z pensją) jest warte ok. 4000 zł (tyle musiałbyś zarabiać na rękę, prywatnie, bez premii, bez 13-tki, gdy za wszystko sam musisz płacić). No i nikt nie mówi złego słowa, jak idziesz na zwolnienie. Tak ze cztery razy w roku po 5 dni. To też się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwina Re: Izba Skarbowa IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.03.05, 10:22 Chyba sie troche rozmarzyles...:) Odpowiedz Link Zgłoś