Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:20 Czy znacie Infor, grupa wydawnicza, nie radze tam pracowac, ohydna atmosfera, wyscig szczurow itd, omijac z daleka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Re: Infor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:39 Marta, masz rację, ochydne szczury, wyscig atmosfer. kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Infor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:15 Marta gadasz bzury...pewnie Cie wywalili bo była kiepska...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Infor 14.04.05, 23:20 Gość portalu: marta napisał(a): > Czy znacie Infor, grupa wydawnicza, nie radze tam pracowac, ohydna atmosfera, > wyscig szczurow itd, > omijac z daleka!!!!!!!! Mam ciotkę która tam pracuje i od lat już wielu płacze że zwalaniają i zaraz z roboty wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab To są gó..zjady, którzy wiecznie nie mają kasy. IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:48 Chcą kupować, zamawiać, a płacić barterem, czyli ogłoszeniami w ich pismach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Infor to dobra firma bez dwóch zdań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:13 Uważam że nie macie racji....to Wy nic nie wiecie....ja pracuje w Inforze i jestesm zadowolona, zadna prywatna firma nie dba tak o pracownika ( pełno świadczeń socjalnych....nauka języka angielskiego...) powiedzcie jaka prywatna firma robi takie rzeczy dla swoich pracowników??? Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Infor to dobra firma bez dwóch zdań 19.04.05, 22:37 Gość portalu: XXX napisał(a): > Uważam że nie macie racji....to Wy nic nie wiecie....ja pracuje w Inforze i > jestesm zadowolona, zadna prywatna firma nie dba tak o pracownika ( pełno > świadczeń socjalnych....nauka języka angielskiego...) powiedzcie jaka prywatna > firma robi takie rzeczy dla swoich pracowników??? Nie wiem jaka jest prawda. Wiem tylko tyle, że moja ciotka narzeka od lat. Ale ona pewnie już taka jest, możliwe, ża na każdą pracę by narzekała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Infor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:17 Jaki wyścig szczurów co Ty pleciesz za głupoty człowieku? zastanów się nad sobą....takie słowa mówią tylko nieroby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Infor IP: *.aster.pl 21.04.05, 00:36 pracowałam kilka lat temu w inforze. potem odeszłam... i żałowałam. już kilka razy zmieniałam pracę od tamtej pory bo nigdzie mi po tym inforze nie pasowało - dopiero teraz jest ok. To duża firma - jest kilku świrów, ale generalnie atmosfera super - przynajmniej wtedy taka była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;% Re: Infor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:53 Ja pracuję w inforze i wiem jedno - o dobrych pracowników naprawdę się dba.O tym że pracują różni ludzi i mają czasem chore pomysły i panuje cholerna biurokracja to nie wspomnę.Dla mnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś