Gość: ania IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 14:52 Na czym polega praca w wydawnictwie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uzo Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:50 nie bardzo rozumiem pytanie... ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 14.05.05, 20:04 A ja je rozumiem doskonale. Też miałam blade pojęcie o tym co będę tam robić kiedy mi pracę zaproponowano. W moim przypadku było to wydawnictwo czasopism branżowych. Zajmowałam się pracą czysto biurową (zamówienia, fakturki, tworzenie ofert..), szukaniem ewentualnych reklamodawców (typowy marketing, my i tylko my jesteśmy najlepsi), ale też były i fajniejsze zajęcia, jak pisanie artykułów prasowych, z czasem coraz częściej, wyjazdy na targi. Ale przede wszystkim było użeranie się z wszystko i najlepiej wiedzącą "górą".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 21:59 chodzi o to, że studiuję i chciałabym iść na staż w ramach praktyk studenckich do jakiegoś wydawnictwa. I nie mam pojęcia co mogłabym tam robić- (oczywiście poza parzeniem kawki). A Ty Ollu masz jakieś konkretne stanowisko?? tzn. jakoś się ono nazywa?:) Odpowiedz Link Zgłoś