Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w WYDAWNICTWIE

IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 14:52
    Na czym polega praca w wydawnictwie??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Uzo Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:50
        nie bardzo rozumiem pytanie... ?!
        • Gość: olla Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 14.05.05, 20:04
          A ja je rozumiem doskonale. Też miałam blade pojęcie o tym co będę tam robić
          kiedy mi pracę zaproponowano. W moim przypadku było to wydawnictwo czasopism
          branżowych. Zajmowałam się pracą czysto biurową (zamówienia, fakturki,
          tworzenie ofert..), szukaniem ewentualnych reklamodawców (typowy marketing, my
          i tylko my jesteśmy najlepsi), ale też były i fajniejsze zajęcia, jak pisanie
          artykułów prasowych, z czasem coraz częściej, wyjazdy na targi. Ale przede
          wszystkim było użeranie się z wszystko i najlepiej wiedzącą "górą"....
          • Gość: ania Re: praca w WYDAWNICTWIE IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 21:59
            chodzi o to, że studiuję i chciałabym iść na staż w ramach praktyk studenckich
            do jakiegoś wydawnictwa. I nie mam pojęcia co mogłabym tam robić- (oczywiście
            poza parzeniem kawki). A Ty Ollu masz jakieś konkretne stanowisko?? tzn. jakoś
            się ono nazywa?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka