Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w erze

06.07.05, 13:39
    jaka panuje tam atmosfera - chodzi o wawe?
    Obserwuj wątek
      • Gość: i Re: praca w erze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:31
        Wiesz,miałam nieprzyjemność pracować przez kilka lat w tej firmie i nikomu nie
        polecam.Udało mi się jednak odejść,ale do tej pory leczę swoją psychikę.A
        dodam,że od momentu zwolnienia upłynął już prawie rok.Pozdrawiam,
        • zazdrosny_maz Re: praca w erze 06.07.05, 15:49
          a jeśli można wiedzieć w jakim charakterze? konsultanta czy jakaś praca typu
          księgowość, kadry, marketing a może coś z informatyką?
          • Gość: i Re: praca w erze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:07
            Pracowałam jako konsultant d/s sprzedaży,ale moi znajomi pracowali też na
            innych stanowiskach i patologia wszędzie ta sama.
            • Gość: qqqqq Re: praca w erze IP: *.media4.pl 08.07.05, 17:26
              też byłem konsultantem ds sprzedazy i tez odszedlem, nie moglem dluzej znosic
              chamskich maili od przelozonych i traktowania pracownikow jak bydlo :-))))
              ciesze sie jak nie wiem co ze juz nie pracuje w tym wiezieniu :-)
        • Gość: idealna Re: praca w erze IP: 194.246.124.* 08.07.05, 15:20
          ja tak miałam po centertelu :-)
      • Gość: x Re: praca w erze IP: *.aster.pl 06.07.05, 22:55
        No cóż - atmosferę tworzą ludzie, ja np. nie narzekam ani na szefa ani na ekipę
        z którą pracuję. Jest super fajnie - najlepsze miejsce pracy w jakim do tej pory
        pracowałem, a było ich już kilka, więc mam porównanie :)
        • Gość: y Re: praca w erze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:45
          Ha, powyzszy post to chyba napisal ktos z PR-u Ery
          • Gość: y dodam jeszcze ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:47
            kto jak kto, ale wlasnie pracownicy Ery monitorują fora internetowe. Wiem to na
            pewno, bo mialem z nimi sporo kontaktów. Zatem nie dziwi, ze pojawiają się juz
            powoli posty na tak.
            Zobaczymy co dalej :)
            • Gość: qqqqq Re: dodam jeszcze ze... IP: *.media4.pl 08.07.05, 19:01
              to prawda, bo muszą pokazywać wyniki swojej pracy swojemu "kapo"

Chociaż syf zaczął się od momentu kiedy Kułakowski zaczął rządzić.
              Wcześniej, "za" Kubiaka było po ludzku i naprawdę dbano o ludzi. Może teraz po
              powrocie Kubiaka będzie ponownie jak było, czego wszystkim z tego obozu pracy
              życzę. A szczególnie z dept. marketingu i sprzed. dla rynku detalicznego. A
              może to wszystko wina J.F. i jego metod zarządzania?
              • Gość: i Re: dodam jeszcze ze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:40
                Masz rację.Pracowałam za Kubiaka i Kołakowskiego i rzeczywiście tę różnicę dało
                się odczuć.Na początku nie było aż tak tragicznie,ale z czasem miałam
                wrażenie,że pracuję dokładnie w obozie pracy.Nie wytrzymałam,choć nie było
                łatwo podjąć taką decyzję i bez żadnych perspektyw ot tak odejść.Ale teraz z
                perspektywy czasu bardzo się cieszę.Bo pewnie gdybym tam jeszcze tkwiła,to kto
                wie czy nie wylądowałabym w szpitalu.Naprawdę takiej patologii nikomu nie
                życzę.Pozdrawiam wszystkich szpiegów z ery,którzy węszą fora i nie tylko...

• Gość: Jura Re: dodam jeszcze ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:06
                  Ha, ciesze sie ze ktos w koncu ROWNIEZ to zauwazyl. A jak traktuja poddostawców
                  - po prostu KONCENTRATION LAGER.
                  Hej, szpiedzy z Ery - czytajcie i zobaczcie, ze o was coraz glosniej. Wasz PR
                  niech tez poczyta :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka