Gość: Martulka IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 18:39 Czy ktoś z Was zna atmosferę tam panującą (w biurze)?A moze wiecie jakim człowiekiem jest właściciel?Bede starala sie tam o prace, stad pytam. Czy trudno tam sie dostac "z ulicy"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleżanka Re: Firma Tatuum Łódź, praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:27 Witam! Ubiegałam sie o stanowsiko kierownika sklepu Tatuum w Sosnowcu. Rekrtacje przeprowadzała Pani z pochodzenia Francuzka ale dośc dobrze móiwla po Polsku. Generalnie bardzo szczegółowo analizują Twoje CV-pod kątem doświadczenia a przede wszytkim wykszatłcenia!!!WAżna jest znajomośc języka angileksiego. Ponadto wypytywała mnie o wiadomości na temat firmy, radzę więc poszukać czegoś na necie..!!!!! Pracy niestety nie dostłam choc miałam doświadczenie kierownicze ale niestety nie w sklepie,chć szkoda bo warunki były super!!!!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martulka Re: Firma Tatuum Łódź, praca IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 22:35 Dziękuję, to ważne informacje. A co masz na myśli pisząc, że warunki były super? Co oferują? Odpowiedz Link Zgłoś