Dodaj do ulubionych

rolety do okien

30.09.11, 09:22
Witam
Czy ktoś może polecić firmę która specjalizuje sie w roletach wewnetrznych do okien?? Tylko prosze mi nie pisac o tej budce przy Hirszelda, I szukam tez firmy która zajmuje sie parapetami. Będę wdzeczny za info. Może byc na email aby pominac reklamowki firm.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zulus1111 Re: rolety do okien 03.10.11, 09:29
      A może ktoś się orientuje, gdzie można kupić taśmę do podciągania rolet zewnętrznych?
      • sunset-rolety Re: rolety do okien 30.11.11, 15:38
        Witam!
        Taśmę można kupić u producenta rolet zewnętrznych lub w jakiejkolwiek firmie posiadającej w sprzedaży rolety zewnętrzne, ale...

Żeby wymienić taśmę, trzeba rozebrać całą roletę (tzn. zdjąć osłonę (klapę rewizyjną), odczepić pancerz, wyjąć rurę nawojową z bębnem i dopiero można zabrać się za wymianę taśmy.). Bez sprzętu, wiedzy i jakiegokolwiek doświadczenia, szkoda nerwów i czasu. Wymiana taśmy przez fachowca kosztuje od ok. 100zł. W razie pytań proszę o kontakt! 696858660 lub mail info@sunset-rolety.pl

Pozdrawiam!
        Agnieszka

zulus1111 napisała:

> A może ktoś się orientuje, gdzie można kupić taśmę do podciągania rolet zewnętr
        > znych?
    • cpt1 Re: rolety do okien 03.10.11, 13:38
      Ja zamawiałam w firmie internetowej, montowalismy sami. Nizsze ceny. Jesli jestes zainteresowany podam namiary.
      Bede pewnie u nich znow zamawiac ale teraz juz wiem ze rolety podgumowane. Teraz sa zwykle (bezowe) i jak tylko slonce wyjdzie z samego rana nie da sie spac bo jasno jak w dzien:(
      • krisx81 Re: rolety do okien 05.10.11, 18:35
        poprosze o namiar
        • cpt1 Re: rolety do okien 06.10.11, 09:52
          Firma Vermax
          Adrian Połosak
          500.705.365

Ja odbierałam osobiscie na Nowolipkach.
    • fey-li Re: rolety do okien 12.10.11, 11:10
      Najlepsze parapety robią firmy, które robią nagrobki. Wyjmą, dotną, wkleją i niedrogo.
    • lucagt Re: rolety do okien 15.10.11, 21:40
      Wszystko tylko nie Sun Set z Wąwozowej przy Stryjeńskich - brakoróbstwo, niesolidność i wszystko co najgorsze! Straciliśmy kupę kasy i nerwów, nie rozumiem jakim cudem oni jeszcze funkcjonują na rynku!
      • jan-w Re: rolety do okien 15.10.11, 23:28
        Też tam kiedyś wstąpiłem. Kiedy po dłuższym czasie udało mi się zwrócić na siebie uwagę obsługi, po usłyszeniu pierwszych cen wyszedłem.
        • paulinaklich Re: rolety do okien 01.12.11, 18:56
          K.E.N.54
          www.krakzal.pl
          profesjonalnie,polecam
        • agnieszka_batalinowchlopskich Re: rolety do okien 01.03.18, 10:17
          www.rolbos.waw.pl//
      • sunsetrolety Re: rolety do okien 22.12.11, 14:54
        Jak dobrze, że my jesteśmy z Marek ;)

Pozdrawiamy
        SUNSET
    • agnieszka_batalinowchlopskich Re: rolety do okien 01.03.18, 10:16
      www.rolbos.waw.pl//504-910-744