Gość: linka IP: *.man.rsk.pl 27.07.05, 07:31 Witam. Czy w trakcie odbywania stażu absolwenckiego mogę z niego zrezygnować (np. gdybym znalazła pracę)? Czy grożą mi w związku z tym jakieś konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: staż absolwencki - rezygnacja 27.07.05, 08:14 Jesli zrezygnujesz z powodu podjecia pracy albo zalozysz dzialalnosc gosodarcza nie ponosisz zadnych konsekwencji. Jesli zas zrezygnujesz bez podania konkretnej przyczyny (poniewaz ci sie nie podoba, nie chce itp) to musisz zwrocic pobrane zasilki stazowe. Ponadto tracisz status osoby bezrobotnej na okres 6 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Potwierdzam ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:56 Rzeczywiście jest tak, że jeżeli znajdzie się pracę to można ze stażu zrezygnować. Natomiast nie jestem pewna czy to wyrejestrowanie trwa aż 6 m-cy... Wydawało mi się, że 3. Ale może z czymś mi się pomyliło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chooy Re: staż absolwencki - rezygnacja IP: *.icpnet.pl 27.07.05, 15:20 idz na kase na umopwe-zlecenie na 2 dni do hipermarketu, wtedy masz bez problemu przerwany staz Odpowiedz Link Zgłoś