Gość: Gość IP: *.aster.pl 05.08.05, 20:21 mam pytanie, idę na rozmowę na stanowisko asystentki ds. obsługi klienta w WGI, czy ktoś mógłby mi napisać jak wygląda rozmowa do działu obsługi klienta i ile się zarabia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makler Re: Warszawska Giełda Inwestycyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:09 krecisz loda z wisienka dla zubera i mbewe i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Mbewe Warszawska GRUPA Inwestycyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:27 Dla mnie jesteś już spalona! nie chcialbym by ktoś obslugujac firme Orlen myslal ze to piekarnia na Nowym Świecie...poczytaj troche o firmie przed rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Warszawska Giełda Inwestycyjna IP: *.aster.pl 05.08.05, 21:59 oczywiście chodziło mi o Grupę Inwestycyjną, nie wiem zupełnie dlaczego napisałam Giełda:) o WIG czytałam sporo, ale tak serio czy Ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Mbewe Re: Warszawska Giełda Inwestycyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:55 to firma zalozona przez studentow, rekrutacja jest niestandardowa i watpie by ktos cos wiedzial to nie PwC czy KPMG Odpowiedz Link Zgłoś