pajowniczka 09.08.05, 20:09 Staram się o pracę w stołówkach szkolnych w Londynie i w związku z tym muszę mieć Hygiene Certificate czy ktoś już robił taki kurs ?Gdzie w Londynie to zrobię i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: Hygiene Certificate IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.08.05, 21:36 A nie chodzi ci czasem o Food Hyg?? To jest o higienie zwiazana z przygotowywaniem jedzenia. Ale nie wiem gdzie to mozesz zrobic. Ja mialem taki kurs w pracy,zrobiony przez szefa kuchni. Tak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
dartles Re: Hygiene Certificate 09.08.05, 22:05 No ja akurat taki mam, dokladnie :D. Przed przyjeciem do pracy do fabryki, przechodzilem przez 2-dniowy kurs, pozniej egzamin, a papier dostalem po prawie 3 miesiacach. Egzamin jest latwy i dotyczy warunkow przechowywania i przygotowywania zywnosci, jest tez kilka ogolnych pytan z "mikrobiologii" - wirusy, bakterie, takie tam..., ale gdzie to zrobic, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajowniczka Re: Hygiene Certificate 09.08.05, 22:11 Czy egzamin był po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Hygiene Certificate IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.08.05, 15:55 Jak pracujesz u polaka to masz egzamin po polsku, inaczej jest tylko po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś