Gość: gość IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:11 Czy ktoś wie coś na temat tej firmy?? Jakie warunki, pensja i atmosfera...?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:13 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:13 Błagam!!!!!! Pomózcie to ważne Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłyprzedstawiciel Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.08.05, 22:18 eeee tam, dla kogo ważne , dla tego ważne ,... dla mnie to już nie jest ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:45 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:39 Nadal aktualne. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.08.05, 09:57 hej!Ja pojecia o tej firmie nie mam, ale tez szukam parcy jako rep. Bylam juz na 8 rozmowach, z roznym skutkiem..pare razy udalo mi sie zalapac do 2 etapu...No ale na tym sie koncza moje oisiagniecia. Jak dlugo szukasz pracy? Po jakich jestes studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:07 Nie wiem, czy to jeszcze aktualny temat,ale ja znam tę firmę. To duża firma polska zatrudnia ponad 100 repów. Atmosfera jest super, zarobki średnie na rynku. Jak się tam solidnie pracuje, to jest to super pracodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: a ArvenaPfarma??? IP: *.zvid.net 30.08.05, 20:03 Skoro jesteś w temacie to może wiesz coś o Arvenie Pfarmie?? Promuje ponoć leki LEKu. Nic o tym pracodawcy nie wiem, a powinnam...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tew Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:43 Zarabia sie tam ok 2400 na rękę dochodzą potem premie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:26 Wielkie dzięki jesteście kochani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś