Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel medyczny JELFA

IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:11
    Czy ktoś wie coś na temat tej firmy??
    Jakie warunki, pensja i atmosfera...??
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:25
        • Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:13
          up
      • Gość: gośc Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:13
        Błagam!!!!!!
        Pomózcie to ważne
        Dzięki
        • Gość: byłyprzedstawiciel Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.08.05, 22:18
          eeee tam, dla kogo ważne , dla tego ważne ,... dla mnie to już nie jest ważne!
      • Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:45
        up
      • Gość: A Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:39
        Nadal aktualne. Pomóżcie!!!
      • Gość: gosc Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.08.05, 09:57
        hej!Ja pojecia o tej firmie nie mam, ale tez szukam parcy jako rep. Bylam juz
        na 8 rozmowach, z roznym skutkiem..pare razy udalo mi sie zalapac do 2
        etapu...No ale na tym sie koncza moje oisiagniecia.
        Jak dlugo szukasz pracy?
        Po jakich jestes studiach?
      • Gość: Klara Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:07
        Nie wiem, czy to jeszcze aktualny temat,ale ja znam tę firmę. To duża firma
        polska zatrudnia ponad 100 repów. Atmosfera jest super, zarobki średnie na
        rynku. Jak się tam solidnie pracuje, to jest to super pracodawca.
        • Gość: zuza Re: a ArvenaPfarma??? IP: *.zvid.net 30.08.05, 20:03
          Skoro jesteś w temacie to może wiesz coś o Arvenie Pfarmie?? Promuje ponoć leki
          LEKu. Nic o tym pracodawcy nie wiem, a powinnam...:-(
      • Gość: tew Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:43
        Zarabia sie tam ok 2400 na rękę dochodzą potem premie.
        • Gość: . Re: Przedstawiciel medyczny JELFA IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:26
          Wielkie dzięki jesteście kochani.
          Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka