Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PZU - pion korporacyjny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:45
    Witam!

Czy ktoś może powiedzieć na czym polega praca w pionie korporacyjnym Pzu na
    stanowisku specjalisty ds.technicznej analizy ryzyka.Dostałam zaproszenie , a
    nie bardzo się orientuje o co w tym biega.Jakie zarobki??Pozdrawiam ciepło.

Kasia
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:23
        up :::))))
      • Gość: Kasia Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:58
        bardzo mi zależy na tych informacjach , proszę o jakieś info
      • Gość: pzu:( Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:21
        daj sobie spokoj z pzu... pracuje w tej firmie od 8 lat i mam juz dosc
        • Gość: Kasia Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:07
          bądź tak dobry(a) i napisz coś więcej
          • Gość: serwal Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.chello.pl 27.08.05, 20:23
            starasz się o pracę a nawet nie wiesz na na jaką....
            Życzę szczęścia na rozmowach kwalifikacyjnych.
          • Gość: pzu:( Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:29
            Po pierwsze - jak nie masz tam znajomosci to prawdopodobnie sie nie dostaniesz.
            Rekrutacja to tylko formalnosc jestem w 99,9% pewny ze kandydat jest juz
            znany :) szkoda twego czasu i kasy.
            Po drugie - jesli sie dostaniesz to wiesz jak bedzie wygladala tam praca?
            Hmmm.. ogladalas Misia Bareji? Absurd PRLu przeniesienony zywcem do PZU.
            Po trzecie - nepotyzm, uklady, zawisc, zazdrosc, chamstwo, donosicielstwo,
            ponizanie pracownikow, okalmywanie stalo sie za obecnego prezesa norma w PZU.
            Motto PZU brzmi: Mierny ale wierny :)
            To byc moze brzmi brutalnie, ale wierz mi ze taka jest prawda. Nie chce Cie
            zniechecac, ale jesli Ci sie powiedzie przypomisz sobie moje słowa.
            Powodzenia :)

• Gość: Kasia Re: PZU - pion korporacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:08
              Ok, rozumiem.Tyle , że to oni do mnie zadzwonili z propozycją pracy :::))))
              proszę powiedz tylko jeszcze o zarobkach, bardzo mi na tym zależy.
              dziekuję za udzielone informacje.

pozdrawiam

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka