Gość: cafebiba IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 00:11 Podobno trwa to kilka godzin...Proszę o jakieś informacje Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 14:30 Może ktoś jednak miał okazję być na czymś co przypomina kilkugodzinną sesję prania mózgu? Proszę o jakieś informacje. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 18:07 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 22:28 Cokolwiek...liczę na tą pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Kandydaci nie chodzą na Development Centre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:06 ...tylko na Assessment Centre. DC jest dla pracowników, którzy mają się rozwijac/byc awansowani. Interesuje Cię, jak wygląda AC w ogóle, czy wyłącznie w Pekao? Na jakie stanowisko ta rekrutacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafebiba Re: Kandydaci nie chodzą na Development Centre... IP: *.pronet.lublin.pl 09.09.05, 18:16 Dzięki za odpowiedź, Ewo. Już myślałem że będę pierwszym kandydatem do pracy w PekaoSa. (: A propos Development Center. Też mnie to zdziwiło, że osoba z HR nazwała tak Assessment C. Sądząc z krótkiego opisu, który mi przekazała - sposób rekrutacji jest identyczny jak AssCent. Szczerze mówiąc zgłupiałem. Byłem w swoim życiu na kilku rekrutacjach i AssCen, ale na DevCen jeszcze nie. Stąd moja ciekawość jak wyglądają przedbiegi do wyścigu szczurów w Pekao. Co do stanowiska. Doradca klienta VIP. Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Nie, no chyba się nie zrozumieliśmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:31 AC w ogóle nie różni się od DC przebiegiem, jedynie celem. AC służy celom selekcyjnym czyli albo rekrutacji albo audytowi pracowniczemu, DC - rozwijaniu pracowników. Osoba z HR była zatem rozpaczliwie niekompetentna. W każdym razie metoda jest dokładnie ta sama - czyli chyba masz odpowiedź, jak to będzie wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś