Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Development Center w Pekao-był ktoś może?

IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 00:11
    Podobno trwa to kilka godzin...Proszę o jakieś informacje
    Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 14:30
        Może ktoś jednak miał okazję być na czymś co przypomina kilkugodzinną sesję
        prania mózgu?
        Proszę o jakieś informacje.
        Dzięki
      • Gość: cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 18:07
        ???
      • Gość: cafebiba Re: Development Center w Pekao-był ktoś może? IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 22:28
        Cokolwiek...liczę na tą pracę
        • Gość: Ewa Kandydaci nie chodzą na Development Centre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:06
          ...tylko na Assessment Centre. DC jest dla pracowników, którzy mają się
          rozwijac/byc awansowani. Interesuje Cię, jak wygląda AC w ogóle, czy wyłącznie
          w Pekao? Na jakie stanowisko ta rekrutacja?
          • Gość: cafebiba Re: Kandydaci nie chodzą na Development Centre... IP: *.pronet.lublin.pl 09.09.05, 18:16
            Dzięki za odpowiedź, Ewo.
            Już myślałem że będę pierwszym kandydatem do pracy w PekaoSa. (:
            A propos Development Center. Też mnie to zdziwiło, że osoba z HR nazwała tak
            Assessment C. Sądząc z krótkiego opisu, który mi przekazała - sposób rekrutacji
            jest identyczny jak AssCent.
            Szczerze mówiąc zgłupiałem. Byłem w swoim życiu na kilku rekrutacjach i AssCen,
            ale na DevCen jeszcze nie. Stąd moja ciekawość jak wyglądają przedbiegi do
            wyścigu szczurów w Pekao.
            Co do stanowiska. Doradca klienta VIP.
            Pozdrawiam i dzięki za pomoc
            • Gość: Ewa Nie, no chyba się nie zrozumieliśmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:31
              AC w ogóle nie różni się od DC przebiegiem, jedynie celem. AC służy celom
              selekcyjnym czyli albo rekrutacji albo audytowi pracowniczemu, DC - rozwijaniu
              pracowników. Osoba z HR była zatem rozpaczliwie niekompetentna. W każdym razie
              metoda jest dokładnie ta sama - czyli chyba masz odpowiedź, jak to będzie
              wyglądało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka