Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dzis odpadlam na kom. lek. - policja

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.05, 20:26
    Szlag mnie trafi.
    Wyższe wykształcenie prawnicze, wszystkie testy - wiedzy ogólnej, sprawnosc,
    psycholog. zdałam. odpadłam na komisji lekarskiej bo...mam skrzywienie
    kręgosłupa 1 % . Właściwie to nic mnie juz nie zdziwi...
    Obserwuj wątek
      • klut4 Moze... 13.12.05, 20:36
        ... odegnij sie troche w druga strone
        i ubiegaj sie o przyjecie ponownie :).
        Jeden procent to bardzo malo.
      • Gość: jacobs Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja IP: *.brda.net 13.12.05, 22:05
        W kontekscie ostatnich publikacji sprawa wydaje sie prosta. Zakwalifikowano za
        duzo kobiet i teraz komisja lekarska jest ostatnia mozliwoscia, aby te proporcje
        zmienic. No i zmienia. Idz do wojska. WKU nikogo nie pyta o 1%-towe skrzywienie
        kregoslupa, tylko daje kategorie A ;-).
        • Gość: mamar Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:20
          odwołuj się
          • konopielka80 Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja 14.12.05, 09:43
            A jak było z wadami wzroku? Też uwalali za nawet małą wadę?
            Bo słyszałam , ze dopuszczają tylko do + - 0,5 dioptrii ?
            • billy.the.kid Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja 14.12.05, 09:48
              a co ty chciałaś w tej policji robić.???
      • deep_deep_red Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja 14.12.05, 10:22
        tak, bede sie odwoływac. tylko najlepsze jest to, że odwołuje sie od orzeczenia
        wydanego ustwie - czyli w praktyce wygladało to tak ze weszłam do
        pomieszczenia, gdzie jedna baba powiedziała - komisja (której ja na oczy nie
        widziałam, a oni mnie:))zadecydowała o niezdolności Pani do służby w policji.
        Widzieli tylko obiegowke.
        Dzis musiałam dzwonic, żeby się upewnic od orzeczenia jakiej treści sie
        odwołuje, bo oni mi go pocztą nie przyślą:)

_________
        chciałbym być mądrzejszy o jedną tajemnicę
        zamiast być głupszym o jedno rozwiązanie
        • konopielka80 Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja 14.12.05, 23:21
          Czy ja dobrze zrozumiałam? Nikt Cię nie badał , tylko tak na podstawie jakichś papierów Cię odrzucili?
      • Gość: agmaa Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja IP: 212.244.39.* 14.12.05, 11:51
        Moja kumpela odpadła za brak śledziony:((
        A tak wszystko super pozaliczane:(
        • Gość: atanazy Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:32
          jak zależy to i kręgosłup się uleży i będzie jak należy - odwołuj sie! ale po
          co?
          • konopielka80 Re: dzis odpadlam na kom. lek. - policja 24.12.05, 10:32
            No włąśnie....czy warto sobie głowe zawracać, czas tracić i nerwy, aby dostać się do policji ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka