Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ING Bank Śląski :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:57
    hello bankowcy!! mam gorącą prośbę o pilny kontakt z kimś z ING BŚ.. pracuję
    sobie spokojnie w innym banku, i dzisiaj nawiedził mnie szpieg z banku wroga
    (właśnie ING) proponując mi zmianę barw!!! Umówiłem się na spotkanie tak późno
    jak tylko się dało, niestety już w piątek, i do tego czasu chciałym się
    dowiedzieć wszystkiego co się da n/t ING, tak żeby porównać sobie z moim
    bankiem :)

Please, pomóżcie!! Pozdrowionka!!!
    jakby co mail: cayman@interia.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: ING Bank Śląski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:33
        pewnie taki sam kibel jak w innych bankach citi albo milenium
        • Gość: mika Re: ING Bank Śląski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:25
          wyzysk i ciśnienie na sprzedaż, wytrzymać się nie da dla normalnego człowieka,
          odradzam każdemu "asystentów i doradców klienta" we wszystkich bankach polski
        • Gość: kasia Re: ING Bank Śląski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:47
          a mi sie podoba w BŚ, miła atmosfera, niezła pensja, dopiero zaczynam,ale jest
          fajnie!
      • Gość: Ewa Cała Grupa ING jest bardzo fajna, z dobrą... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 12.01.06, 10:11
        ...atmosferą i mozliwościami rozwoju. BSK jest w okresie ekspansji, dużo się
        dzieje. A gdzie miałbyś pracować - w jakim miescie i w jakim obszarze?
        • Gość: Jordi Re: Cała Grupa ING jest bardzo fajna, z dobrą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:53
          sam start, kasa, w oddziale w gdyni
          centrala pewnie jest w katowicach, no nie?
          • Gość: pracowniczka Re: Cała Grupa ING jest bardzo fajna, z dobrą... IP: *.chello.pl 12.01.06, 21:26
            własie zegnam sie z ING pracuje ponad 4 lata starczy !!!!!!!!!!! sprzedałam sie
            niemcom za lepsza kase koniec z zydami jak prezesem został Bartkiewicz wszyscy
            mysleli ze bedzie super........niestety jest dno
            • kiszonakapusta a jak był z nim Jacek też B. to było lepiej? 12.01.06, 22:33
          • Gość: Ewa Detal czy korporacja? Szefową korporacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:48
            ...w Gdańsku jest fajna babka. Zwraca uwagę na młode osoby, jak są dobre.
            Centrala jest podzielona pomiędzy Katowice i Warszawę.
            • Gość: jordi Re: Detal czy korporacja? Szefową korporacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:39
              detal, detal.. w zasadzie to bym wolał korporacje, napewno ciekawiej jest, ale
              poki co trzeba sie zadowolic tym co jest :)
              moze masz jakies blizsze info n/t detalu w 3miescie? bylbym wdzieczny..
              (cayman@interia.pl)
              • Gość: gość - sister Re: Detal czy korporacja? Szefową korporacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:05
                praca w ING Banku Śląskim w charakterze doradcy bądz kasjero-dysponenta to jest
                to samo co akwizytor.Pracuję już długo ale to jest koszmar!!!Liczą się tylko
                wyniki- ile najdroższych kont,kredytów hipotecznych itp itd..Praca którą się
                wykonuje z pieniędzmi / która jest bardzo odpowiedzialna i czasochłonna/ wogóle
                się nie liczy!Radzę zastanowić się dobrze.A dobre zarobki to mają chyba sami
                kierownicy i Centrala :-( .
                • Gość: gość- służbista Re: Detal czy korporacja? Szefową korporacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:08
                  witam,

to prawda co pisze sister - dodam że słyszałem że o calym etacie nie ma co
                  marzyć -podobno teraz przyjmują tylko na max. 3/4 etatu.No i akwizycja,
                  akwizycja i jeszcze raz akwizycja!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka