Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 19:23

LIST MOTYWACYJNY

Ucieszylem sie dlatego, ze wiem, iz Wasza firma jest duza i dobra i daje
    ludziom duzo pieniedzy. Ja tez chce zarabiac duzo pieniedzy. Moge w zamian za
    to pracowac, nawet duzo pracowac, bo jak sie duzo pracuje to sie ma duzo
    pieniedzy. Chce miec duzo pieniedzy bo mam malo rzeczy i koledzy sie ze mnie
    smieja. A tak bede mogl kupic duzo rzeczy (nie od razu, ale na raty). Poza
    tym licze, ze dacie mi samochod sluzbowy, tylko zeby nie byl zapackany Wasza
    nazwa, bo wtedy beda sie ze mnie panny na dyskotece smialy, ze nie moj.
    Ja ze swej strony jak juz pisalem bede duzo pracowal i bede zawsze wierny
    Waszej firmie, jesli tylko dostane to co chce dostac. Poza tym Wasza firma
    jest duza i miedzynarodowa, wiec nie chodzi mi tylko o pieniadze, bo przeciez
    wazne jest, zeby powiedziec kolegom gdzie pracuje i wtedy oni powiedza: O!
    Umiem troche, ale o wiele wiecej sie moge nauczyc i rozwinac, bo
    napisaliscie, ze dajecie mozliwosc rozwoju. Ja bardzo lubie sie rozwijac, bo
    wtedy ma sie duzo pieniedzy, a jak ma sie duzo pieniedzy, to ma sie coraz
    wiecej rzeczy, a jak ma sie coraz wiecej rzeczy to trzeba miec dom, a jak ma
    sie dom to przyda sie tez zona i dzieciaki (ale bez przesady). I wtedy mozna
    zaprosic kolegow, a Wy juz wiecie, co oni zrobia.
    Poza tym chce dodac, ze zawsze chcialem pracowac w Waszej firmie (wiecie
    dlaczego), ale jakos nie bylo okazji.
    Z wyrazami unizenia i pozdrowieniami

podpis nieczytelny ......

PS. Jezeli chodzi o wizytowke to potrzebuje jej bardzo, zeby dawac ludziom,
    zeby wiedzieli z kim maja do czynienia!
    Obserwuj wątek
      • vesuvio Re: LM. 09.11.02, 22:16
        genialne :)))
        • jacekwo Re: LM. 10.11.02, 02:44
          vesuvio napisała:

> genialne :)))
          Super!! Może na taki list by w końcu przyjeli, bo na normalne jakoś nie chcą?
      • Gość: Maksym Re: LM. IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.11.02, 01:57
        Gość portalu: Realista napisał(a):

>
        >
        > LIST MOTYWACYJNY
        >
        > Ucieszylem sie dlatego, ze wiem, iz Wasza firma jest duza i dobra i daje
        > ludziom duzo pieniedzy. Ja tez chce zarabiac duzo pieniedzy. Moge w zamian za
        > to pracowac, nawet duzo pracowac, bo jak sie duzo pracuje to sie ma duzo
        > pieniedzy. Chce miec duzo pieniedzy bo mam malo rzeczy i koledzy sie ze mnie
        > smieja. A tak bede mogl kupic duzo rzeczy (nie od razu, ale na raty). Poza
        > tym licze, ze dacie mi samochod sluzbowy, tylko zeby nie byl zapackany Wasza
        > nazwa, bo wtedy beda sie ze mnie panny na dyskotece smialy, ze nie moj.
        > Ja ze swej strony jak juz pisalem bede duzo pracowal i bede zawsze wierny
        > Waszej firmie, jesli tylko dostane to co chce dostac. Poza tym Wasza firma
        > jest duza i miedzynarodowa, wiec nie chodzi mi tylko o pieniadze, bo przeciez
        > wazne jest, zeby powiedziec kolegom gdzie pracuje i wtedy oni powiedza: O!
        > Umiem troche, ale o wiele wiecej sie moge nauczyc i rozwinac, bo
        > napisaliscie, ze dajecie mozliwosc rozwoju. Ja bardzo lubie sie rozwijac, bo
        > wtedy ma sie duzo pieniedzy, a jak ma sie duzo pieniedzy, to ma sie coraz
        > wiecej rzeczy, a jak ma sie coraz wiecej rzeczy to trzeba miec dom, a jak ma
        > sie dom to przyda sie tez zona i dzieciaki (ale bez przesady). I wtedy mozna
        > zaprosic kolegow, a Wy juz wiecie, co oni zrobia.
        > Poza tym chce dodac, ze zawsze chcialem pracowac w Waszej firmie (wiecie
        > dlaczego), ale jakos nie bylo okazji.
        > Z wyrazami unizenia i pozdrowieniami
        >
        > podpis nieczytelny ......
        >
        > PS. Jezeli chodzi o wizytowke to potrzebuje jej bardzo, zeby dawac ludziom,
        > zeby wiedzieli z kim maja do czynienia!

Dobre:))))))
      • Gość: RR Re: LM. IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 14:22
        :-)
        Wyglada na to, ze to ten sam kandydat, ktorego pozniej w Urzedzie Pracy pytali,
        czy oprocz 5 dzieci ma jeszcze jakies inne osiagniecia zawodowe...
      • Gość: RR Thank you from the mountains... IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 14:26
        autentyczna koncowka listu motywacyjnego STUDENTA szkoly bankowosci w
        Chorzowie. Mialam ten list w rekach!!!! pracowalam w firmie, ktora szukala
        Dyrektora d/s Sprzedaży.
        Do dzis nie wierze, że facet to sam napisał i wysłał. Niestety nie do mnie
        należała rekrutacja, bo zaprosiłabym go, żeby się zapytać kto mogł mu taki
        kawał zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka