Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPC International-praca?

IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 13:51
    Witajcie!

Czy ktoś z Was podjął się pracy na statku z firmą SPC International z Gdyni jako
    opiekun dzieci? Jestem ciekawa opinii, jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,
    dzień pracy na statku, itp. Będę wdzięczna bardzo za info.
    Obserwuj wątek
      • Gość: sobrina Re: SPC International-praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:24
        Pracowalam w innej cruise line i na innej pozycji, ale moge ci powiedziec, ze
        to przyjemna praca, jesli lubisz prace z dziecmi. Na kazdym statku sa specjalne
        kluby dla dzieci, gdzie rodzice zapisuja dzieciaka do odpowiedniej grupy
        wiekowej i maja go z glowy ;) Program z tego co wiem jest jakos od gornie
        ustalony i kazdego dnia przeprowadzasz zajecia z dziecmi. Oprocz tego jakies
        bale pizamowe, wystepy, konkursy, czy kolacje dla dzieci, ktore nie chca jesc z
        rodzicami. Jak masz jeszcze jakies pytania to pytaj. Pozdrawiam.
        • Gość: czarna Re: SPC International-praca? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 15:35
          dzieki za info;)z tego co piszesz to brzmi ciekawie;)
          a jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? o co pytają? trzeba coś przedstawiać?
          jakąś przykładowy plan zajęć?
          pozdrawiam;)
          • Gość: sobrina Re: SPC International-praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:44
            Chodzi ci o pierwsza rozmowe z agencja? Jasli tak to jest ona o wszystkim i o
            niczym, brdziej sprawdza twoja znajomosc ang i czy masz doswiadczenie. A jesli
            chodzi o rozmowe z armatorem to ci nie odpowiem, bo pracowalam w restauracji,
            czyli mialam pytania zwiazane z ta dziedzina a nie dziecmi. Bardzo mozliwe, ze
            beda sie ciebie pytali jak sie zachowac w danej sytuacji czy wlasnie jakies
            przykladowe zabawy. Pytaj w agencji, oni powinni wiedziec o co armator pyta. Na
            statku plan zajec jest z tygodnia na tydzien ten sam, dzieci sie zmieniajai oni
            nie zadaja sobie trudu zeby za duzo zmieniac w kolejnych tygodniach.
            • Gość: czarna Re: SPC International-praca? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 19:54
              DZięki wielkie;) bardzo mi pomogłaś;)
              pozdrawiam;)
              • Gość: czarna Re: SPC International-praca? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 13:05
                A może jeszcze ktoś chciałby się podzielić wrażeniami pracy na takim statku?
                Szczególnie zależy mi na opinii osoby, ktora pracowała w charakterze opiekuna.
                Potrzebuję info na temat interview.
                • Gość: sobrina Re: SPC International-praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:14
                  Nie spodziewaj sie za duzego odezwu :) W Royal, gdzie pracowalam nie spotkalam
                  zadnych Polakow na tej pozycji. Armator zatrudnial glownie ludzi z krajow
                  anglojezycznych, a jak juz byla tam dziewczyna z Macedonii, to miala ona
                  ukonczona anglistyke.
                  • Gość: czarna Re: SPC International-praca? IP: 83.238.231.* 03.03.06, 21:27
                    dzieki za pocieszenie;) widzisz, boję się trochę, bo jadę sama;(
                    ale kusi mnie ta praca bo wydaje się fajna i przyjemna, nie mowiąc juz o tym, że
                    dobrze płatna;) wiem, że jak się wycofam to będę żalować...
                    pozdrawiam;)
                    • Gość: PAULA Re: SPC International-praca? IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 21:49
                      A czy moge Was prosić o namiary? Chodzi mi w ogóle o pracę na statku.
                      Czy orientujecie się gdzie są nabory i jak tego w ogóle szukać?

Z góry dziękuję za informacje
                      P.
                      • Gość: sobrina Re: SPC International-praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:01
                        Nie ma czego sie bac ;) Jedz, to niezla przygoda. Ja tez jechalam sama i jakos
                        zyje ;)
                        dla Pauli www.omcltdmarine.com
                        • Gość: cz Re: SPC International-praca? IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.06, 21:45
                          do sobriny- :)))))
                          co pauli- www.spcgdynia.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka