Gość: niewolnik paleciak IP: 81.219.132.* 03.03.06, 17:16 mam pytanie.pracuje w hipermarkecie na 0,5 etatu i przewaznie na nocnych zmianach.interesuje mnie ile moge miec nocnych zmian z rzędu.słyszałem że 3 ale nie jestem pewien.odpiszcie.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fifo Re: ile nocek z rzędu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:41 Podpisujesz się jako "niewolnik". Nie możesz się zwolnić? Ktoś cię zmusza do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: ile nocek z rzędu 03.03.06, 18:15 Gość portalu: niewolnik paleciak napisał(a): > mam pytanie.pracuje w hipermarkecie na 0,5 etatu i przewaznie na nocnych > zmianach.interesuje mnie ile moge miec nocnych zmian z rzędu.słyszałem że 3 > ale nie jestem pewien.odpiszcie.dzieki Nie wiem czy są jakieś ograniczenia. Są przecież ludzie którzy tygodniami pracują na nocną zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: ile nocek z rzędu 04.03.06, 18:00 ja ostatnio miałam 6 nocek pod rząd, a firma bardzo dba o przestrzeganie kp, tak więc.... Odpowiedz Link Zgłoś