Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca Informatyka w Motoroli - Kraków - pytanie

IP: *.smsnet.pl 07.03.06, 16:45
    Witam! Czy orientuje się ktoś czy te rewelacje o których tam piszą zachęcając
    do podjęcia u nich pracy są zgodne z prawdą? Rzeczywiście jest tak rożowo?
    Jak to jest z zachodnimi pracodawcami w Polsce? Czy ktoś może slyszał/spotkał
    się z opiniami na emat tej/podobnych firm? Może ktoś tam akurat pracuje?
    (chociaz pewnie nie zagladal by na formu praca heh) pozdrawiam i licze na
    odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • mesmeredia Re: Praca Informatyka w Motoroli - Kraków - pytan 07.03.06, 16:52
        Znajomy znajomych przeniósł się z rodzinnego miasta aby podjąć pracę w Motoroli
        w Krakowie. Wiem, że firma pomogła mu w przeprowadzce, znalezieniu mieszkania i
        zarabia teraz naprawdę niemałe pieniądze. Sama rekrutacja trwała ok. roku, po
        pierwszych rozmowach i sprawdzeniu kwalifikacji dostawał projekty, których
        wykonanie zgodnie z oczekiwaniami awansowały go do dalszych etapów rekrutacji.
        Ale czy to się tyczy całej kadry - nie wiem. No i perspektywa błąkania się przez
        rok jest w sumie różnie traktowana przez różne osoby. Może teraz się to zmieniło
        i przyjęcia są przeprowadzane zupełnie inaczej. Niemniej jednak ów tajemniczy
        znajomy znajomych jest bardzo zadowolony i z tego co robi i ile zarabia co
        świadczy chyba dobrze o firmie.
        I.
        • Gość: Krzych Re: Praca Informatyka w Motoroli - Kraków - pytan IP: *.smsnet.pl 07.03.06, 17:18
          Dzięki, miałem podobne info, tylko coś mi się nie chciało wierzyć, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka