amelia30 13.03.06, 18:25 Witam,czy ktoś z Forumowiczów może coś bliżej powiedziec na temat pracy w centrum ksiegowym Electroluxa w Krakowie. Jakie sa warunki pracy,atmosfera, itp. z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: centrum ksiegowe Electrolux_Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:40 cześć, nie wiem na jakie stanowisko się starasz, jako Junior Clerk pensja 1150 zetów na rękę no i pracują tam prawie same kobitki-SEKSMISJA:)-czy dyskryminacja-obecnie szukają luda-kobiet of course;) z bardziej nietypowymi językami wiodącymi niż ang-ja ang miałam perfekt, francuski trochę uśpiony no i jak narazie zostałam tylko w bazie danych, a jeżeli chodzi o rekrutacje bardzo przyjemna rozmowa(pełny luzik, zero stresu, zero głupich pytań, nie ma testów i innych tego typu cyrygiel;)). Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: centrum ksiegowe Electrolux_Kraków IP: 213.17.168.* 14.03.06, 09:00 1150 na rękę toż to jawny wyzysk, ja pod Warszawa (60km) w firmie produkcyjnej w planowaniu produkcji na począatek dostałem 1700 zł netto a po 2 latach zarabiam 3 tys netto. Odpowiedz Link Zgłoś