Gość: chory IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.12.02, 10:38 W zeszłym miesiącu byłem w szpitalu. Obserwowałem pracę pielęgniarek. Pracują 2 dni w tygodniu, co prawda od rana do nocy, ale resztę tygodnia maja wolne. Wcale nie uskarżały się na swój los. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pasi Re: pielęgniarki IP: *.ziebice.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 12:10 Gość portalu: chory napisał(a): > W zeszłym miesiącu byłem w szpitalu. Obserwowałem pracę pielęgniarek. Pracują > 2 dni w tygodniu, co prawda od rana do nocy, ale resztę tygodnia maja wolne. > Wcale nie uskarżały się na swój los. To ja niewiem gdzie ty w szpitalu byles ???? Pracuja po 12 godz . " dzien 12 , noc 12 , dwa dni wolne , i znow ,dzien 12 , noc 12" Wiec o czym ty piszesz i jak w takim ukladzie wypracowaly by w miesiacu ~170 godzin ??? A jak juz o pielegniarkach to moze sie okazac ze juz niedlugo u nas ich zabraknie . Masowo wyjezdzaja do Wloch ,Norwegi ,Angli i innych krajow a tam zapotrzebowanie jest spore. Odpowiedz Link Zgłoś