Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urodziny szefa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:26
    Hej, może wy mi pomorzecie, moj szefo ma urodziny okragla rocznica:-) Jest
    znakomity wiec chcemy mu zrobic prezent to nie ma byc nic wielkiego tylko
    fajnego, zeby sie ucieszyl. No i jeszcze jedno...Ponoc jego zona /nie mamy z
    nia kontaktu/ jest zazdrosna praktycznie o wszzystko. W razie skladki jest na
    cztery osoby.Czekam na pomysly:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ich11 zafundujcie mu numer w agencji towarzyskiej IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 30.03.06, 03:08
        i powiedzcie o tym żonie! :)))))
      • Gość: szczery Re: Urodziny szefa IP: 204.50.132.* 30.03.06, 12:48
        Skoro jest znakomity,to nie podkladajcie mu swini(agencji towarzyskiej)bo to
        nie ladnie.Jezeli jego zona jest taka zazdrosna, to wykupcie kolacje dla nich
        dwojga w jakiejs fajnej knajpce,to chlop sie ucieszy bo napewno nigdzie dawno z
        zona nie byli i moze ona tez troche mu zacznie ufac.
        • gacusia1 Kochanie!!!Ale Ty masz pomysly! 01.05.06, 22:53
          Tylko dlaczego MY nigdzie nie bylismy w Twoje urodziny...ani w moje?
      • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:37
        szczery- to jest super pomysł:-))) Dziekuje Ci bardzo nie myslalam o tym, tylko
        musze sie dobrze rozejrzec po naszym miescie:-)
        Nie agencji mu nie zafunduje, bo on nie z tych, no i na prawde jest znakomity.
        Dziekuje i proszę o wiecej pomyslow.
        Pozdrawiam!
        • Gość: x Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:30
          Kupcie albo zróbcie tort ze świeczkami. Najlepiej aby prezent był jednak mało
          materialny.
        • Gość: AZ Re: Urodziny szefa IP: *.aster.pl 02.04.06, 01:45
          grupowa fotografia wdzięcznych pracowników z dedykacją i autografami
          • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:41
            Fotografie odpadaja, przerabialismy to, zonka jest zazrosna;( Tort ok, ale to
            ma byc cos psecjalnego!
      • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:19
        No kurcze, w sobote byla u nas zona szefa,m a ja mialam wolne i ona ponoc miala
        znakomity humor, kurcze przepadla okazja zeby sie podpytac:(
        • gucci77 Pomóżcie i mi.... 06.04.06, 11:43
          a co ja mam kupić, 40 letniemu szefowi? pracuję z nim sama, więc muszę sama
          kupić... Ale co? Mam z nim układ koleżeński i w sumie nie jest jakimś sztywnym
          bucem ;) Może winko? Ale sama nie wiem, za dużo kasy też nie chcę wydac, bo
          zarabiam tyci... może ktoś ma więcej weny twórczej...?
          • Gość: Ewa Re: Pomóżcie i mi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 08:38
            ooooooo nie jestem sama:-))))))))))Posłuchaj a twój szefo lubi autka? Bo ja
            myslałam jeszcze o prenumeracie jakiejś gazety motoryzacyjnej, wierzew w cud,
            ze jednak zonka sie pojawi:-) I mi podpowie!
            Może jakieś akcesoria samochodowe? Tez nad tym myslalam, bo moj szefo uwielbia
            swoje autko /dlatego wokol tego tematu kraze/. Może tort i balony zeby sie
            posmial?:-) ->My tak robimy, tylko trzeba liczyc na dobry humor mojego szefa.
            Hm... Kurcze3 powiedz co on lubi, albo chociaz czego nie lubi..:)
            • gucci77 Re: Pomóżcie i mi.... 10.04.06, 10:48
              Hm.. w sumie samochody to nie jest jego pasja...lubi wino, piłke nożną... dobry
              film... herbatę... i święty spokój :D
              • Gość: Ewa Re: Pomóżcie i mi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:58
                HM...No wiesz...Dobre wino, kilka dobry filmow dvd? A moze faktycznie
                prenumerata jakiejs gazety dot.pilki noznej. Albo...lot w kosmos w....jedna
                strone?:-) <-to zart!
                • gucci77 Re: Pomóżcie i mi.... 11.04.06, 11:33
                  No wiesz Ewa, kaski sporo nie zarabiam a muszę kupić ten prezent sama... lot w
                  kosmos... nie jest taki zły ;)
                  • Gość: Ewa Re: Pomóżcie i mi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 08:29
                    No wiem dlatego tak mysle o dvd i np.:gazetce, no cos symbolicznego. Lot w
                    kosmos to ogolnie dobry pomysl:P
                    • gucci77 Re: Pomóżcie i mi.... 12.04.06, 10:19
                      winko myślisz, że nie za bardzo? a z dvd to też nie wiadomo do końca... co
                      oglądał a czego nie....
                      • ewencja Re: Pomóżcie i mi.... 12.04.06, 22:45
                        Posłuchaj ja bym popytałą zonke, jak masz tylko jakis doste do niej too wal
                        smialo, mysle, ze to najlepszy pomysl, bop ona go lepiej zna, i wiecej czasu
                        spedzaja razem... Mozesz sie skontaktowac z zona?Bo ja nie moge nie ma takiej
                        opcji jesli chodzi o zonke mojego szefa:(Nie znamy sie widzialysmy sie dwa razy
                        na oczy:(
                        • gucci77 Do Ewencji 13.04.06, 11:20
                          Czy ja wiem... a może jest bardzo zazdrosna..? albo pomyśli, że za bardzo się
                          przejmuję tym co kupić...? Chyba wolę przy Waszej pomocy :)
                          • Gość: Ewa Re: Do Ewencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:57
                            A w ogole to ja jestem Ewa i ewencja w jednym, bo nie chce mi sie logowac:-)
                            Hm...Czyli zony nie znasz?To tak jak my wlasciwie:-) Ale ja mimo wszystko
                            wyskocze do niej przy najblizszej okazji, jak sie tylko zobaczymy co do
                            prezentu sie popytam.
                            Moze mu zrobic cos smiesznego w miejscu pracy zeby sie ucieszyl?:)
                            • gucci77 Re: Do Ewencji 19.04.06, 12:42
                              No i kupiłam winko... podsłuchałam, ze lubi Martini Rose... i uchachany że
                              hej :D
                              • ewencja :-) 19.04.06, 17:58
                                No i się cieszę niech ma troche radosci:-) Ja do listopada mam czas, ale ktos
                                poddal fajny pomysl kolacji z zona romantycznej:-) Szefo mam nadzieje bedzie
                                zadowolony, moze watek przetrwa te pare miesiecy:-) Najlepsze zyczenia :D
                              • Gość: as Re: Do Ewencji IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 13:30
                                > No i kupiłam winko... podsłuchałam, ze lubi Martini Rose... i uchachany że
                                > hej :D

martini to nie jest wino.
                    • Gość: gość Re: Pomóżcie i mi.... IP: 213.77.29.* 21.04.06, 13:03
                      Jeśli lubi herbatę, kup dobrą herbatę smakową na wagę w herbaciarni i elegancką
                      puszkę do jej przechowywania.
                      Ja mam problem z koleżanką, która broni dyplom. Chcemy jej kupić drobiazg i nie
                      mamy pomysłu.HELP!!
              • Gość: Anka Re: Pomóżcie i mi.... IP: *.org 20.04.06, 23:02
                Masz bardzo dużo możliwości, zależnych oczywiście od Twoich finansów. Jeżeli
                lubi wina - kup książkę o winach; jeżeli masz więcej pieniędzy - dokup wino;
                jeżeli jeszcze więcej - można poprosić o zapakowanie w ładne pudło czy
                skrzyneczkę drewnianą. Lubi piłkę nożną, film - kup ciekawą książkę o historii
                piłki nożnej czy historii filmu a nawet o sposobach parzenia herbaty. Wystarczy
                ładnie zapakować i - jeżeli szef jest sympatyczny - to ucieszy się z każdego
                prezentu, nawet najdrobniejszego przekazanego z wyrazami sympatii.
                Album ze zdjęciami jest bardzo ciekawym pomysłem, szczególnie gdy włoży się w
                jego opracowanie trochę własnej inwencji. Ale jest to pomysł bardzo ryzykowny,
                gdy żona jest zazdrosna, a grupa współpracowników mało liczna. Pomysł z
                prenumeratą (może być nawet kosztowny) jest dosyć ryzykowny.
                P.S. Jestem żoną szefa.
      • Gość: myszy Re: Urodziny szefa IP: 192.168.1.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.04.06, 09:01
        Moj przyjaciel (skadinad bedacy szefem) dostal od swoich pracownikow na
        urodziny wielkiego i kolorowego krasnala ogrodowego...
        Nie musze mowic jak sie ucieszyl ;-)
        Hehe, ale widocznie sobie zasłuzyl ;-)
        • Gość: a.bc Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:45
          a ja mam pomysl, kązdy szef musi iec w swoim gabinecie swój portret.
          Na obraz olejny to moze i za póżno ale zdjecie komputerowo przerobione:)
          W ostateczności kupcie mu jakas grafike w galerii sztuki/ to zawsze był prezent
          z klasa/
          • Gość: zainteresowana Re: Urodziny szefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:34
            Mam pytanie czy jesteś przekonana że w gabinecie prezesa powinien wisieć Jego
            portret?
            • Gość: a.bc Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:14
              byłoby zabawnie:)
      • Gość: :O) Fajny prezent: glowa gumowej lalki... IP: 170.65.192.* 21.04.06, 13:56
        glowa gumowej lalki z charakterystycznie rozwartymi ustami - przyjemne, a i
        zona nie bedzie zazdrosna.
        Autorce forum proponuje wziac sie za robote i skonczyc z glupotami
        typu: "Hmmm... nie mam co robic, moze otworze w GW forum pt.: co kupic szefowi
        na imieniny"... Boze dokad ten swiat idzie. Czy ty jestes naprawde taka glupia?
      • orson007 Re: Urodziny szefa 21.04.06, 17:48
        Hey
        Jezeli chcesz cos kupic naprawde orginalnego to kiedys natrafilem na swietny
        sklep z prezentami. Tam napewno znajdziesz cos orginalnego toys4boys.pl/
      • lejnamur Re: Urodziny szefa 21.04.06, 19:31
        w zacisznym miejscu dajcie mu siebie. bedzie kontent.
      • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa -> dziekuje Aniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 07:01
        Dziekuje Anka! Moze Ty jestes zona mojego szefa?:-) Tylko, ze chcialabym zeby
        to bylo tez cos smiesznego, zeby sie posmial. No grupa wspolpracownikow jest
        dosc mala.

Jezeli chodzi o krasnala to wiecie co...hm... nieeee lepiej nie:-)
        • Gość: iś Re: Urodziny szefa -> dziekuje Aniu! IP: *.kolonianet.pl 22.04.06, 07:50
          Złóżcie uroczyście obietnicę, że popracujecie nad ortografią i umiejętnością
          korzystania ze słownika. Bo jeśli jakieś pisma w tej firmie produkujecie,które
          idą w świat, to tak najlepiej szefowi "pomorzecie".
          • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa -> dziekuje Aniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:28
            Nie produkujemy pism
        • Gość: Anka Re: Urodziny szefa -> do Ewy IP: *.org 24.04.06, 01:38
          Chyba nie jestem żoną Twojego szefa. Mój mąż obchodzi urodziny w grudniu.
          Pytasz o coś śmiesznego? Można dołożyć słonia z podniesioną trąbą na szczęście
          albo jakąś kartkę z sympatycznymi życzeniami i Waszymi podpisami.
          Pozdrawiam :))
          • Gość: felka Re: Urodziny szefa -> do Ewy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.04.06, 10:01
            Całą paletę jajek niespodzianek- smaczna czekolada i czas zajęty na składanie
            zabaweczek.Zróbcie mu półeczkę na ścianę i kolekcja gotowa.
      • Gość: AA Re: Urodziny szefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:25
        Najlepszy będzie młotek! Hmmm...a jeśli masz dużo kasy to dorzuć jeszcze
        pudełko gwoździ
      • czarnooka25 Re: Urodziny szefa 24.04.06, 17:53
        My u siebie w pracy kupilismy kosz 50 róż i do tego odtwarzacz mp3. Szef
        zadowolony był bardzo z prezentu.
      • Gość: mi-tu Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:14
        mam dobry pomysł dla człowieka z poczuciem humoru...jeśli pytanie jest w
        dalszym ciągu aktualne to chętnie pomogę bo sama miałam tydzień temu dokładnie
        taki sam problem.Nie chcę wdawać się na forum w dyskusje na temat trafności
        mojego pomysłu więc podaj jakiś namiar na siebie.
      • ewencja Re: Urodziny szefa 24.04.06, 22:58
        fela jestes znakomita:-)))))))) Hahaha, ale by sie zdziwil hahaha:-))))
        Roze...???O nie, bo zona szefa by nas katrupila, a on by skonczyl na bruku:-)))
        A my tego nie chcemy:-)

Pisz na adres gazetowy!
      • b-beagle Re: Urodziny szefa 25.04.06, 21:12
        złoty zegarek ))))
      • Gość: ewencja Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:03
        Złoty zegarek?:-)))) hahaha nieee:)))))))))
      • Gość: Jasiu Re: Urodziny szefa IP: *.krasnystaw.net 26.04.06, 19:23
        Mam!!!! Może kilka kilogramów mydła???
        • Gość: ewencja Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:18
          jasiu - mydła???A dlaczego mydło akurat?
          Hehehe sęk w tym, że my sprzedajemy mydła :-))))
      • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:42
        Nadal aktualne, up:-)
        • Gość: kropek Re: Urodziny szefa IP: *.crowley.pl 26.05.06, 11:09
          markowe pióro
          • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:07
            Kropek to dobry pomysł, on pisze zelowymi dlugopiasami, pismo ma typowo
            meskie,ale moze to dobry pomysl - dziekuje!
      • ewencja Re: Urodziny szefa 10.06.06, 17:41
        mam........ olśniło mnie dwa dni temu:-))) Dobrze, ze nie po fakcie:-))
        Ilustrowany bogaty atlas samochodowy POLSKI:-)!!!!!!!! To mu sie przyda i ejst
        zwiazane z autem, wiec... wiec co?Wiec bedzie zachwycony! No i brawo!
        • Gość: Ewa Re: Urodziny szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:47
          Noi kicha, doarlam przypadkiem do zinki i kicha na clej linii, szefo ma zarowno
          Polski jak i Europy atlas ilustrowany.Pioro odpada, bo on nie lubi pisac piorem
          sa dwa nowe pomysly:
          1.Masaze (tak powaznie, bo go boli kregoslup)
          2.Indeks na filologie...lacinska:-)
          A tak powaznie jak myslicie, dac szefowi indeks w prezencie, on namp owtarza,ze
          nauka jest taka wazna, wiec moze i on sie zacznie uczyc?:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka