Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 17:17 Czy moze wie ktos jaka odpowiedzialnosc karna czekalaby mnie, jezeli wyszloby na jaw,ze podpisuje za brata kuroniówke, ktory od 3 miesiecy pracuje legalnie w Angli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@@ polecam kodeks karny i uks IP: *.autocom.pl 27.05.06, 17:19 kk: składanie fałszywych zeznań, sfałszowanie podpisu ustawa karno-skarbowa: wyłudzanie nienależnych świadczeń mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: polecam kodeks karny i uks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 17:27 wiem,ze jest to nielegalne. Zamierzam powiedziec dla brata, ze nie bede wiecej podpisywal, ale chodzi mi o argumenty, co mi grozi za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: polecam kodeks karny i uks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 21:40 Zapytaj w prokuraturze, tam ci podadzą wszystkie paragrafy i zaspokoją twoją ciekawość oszuście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Kuroniowka IP: 84.10.96.* 28.05.06, 01:16 a my wszyscy za to placimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Kuroniowka IP: 84.10.96.* 28.05.06, 01:16 a my wszyscy za to placimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczny_muzykant Re: Kuroniowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:55 buehehe... a potem się dziwią że w urzędzie przyjmowani są jako petenci...urzędniczka spogląda jakoś krzywo...a dziura w polskim budżecie jest taka monstrualna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kuroniowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:07 pisze chyba wyraznie,ze nie chce tego robic. Pytam sie jaka jest odpowiedzialnosc? jezeli nie wiecie, to nie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kuroniowka IP: *.e-wro.net.pl 28.05.06, 14:08 będziesz musiał zwrócić pieniądze ,które pobrałeś, a które Ci się nie należały z odsetkami,a fałszowanie podpisu to wykroczenie cywilne, może zobacz na poradach prawnych lub udaj się po taką poradę Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Kuroniowka 28.05.06, 14:26 Swoją drogą co za chciwość. Brat pracuje w Anglii i pewnie dobrze zarabia, a jeszcze nie może odpuścić tych 300 czy 400 zł w Polsce. Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś