Gość: Król Maciuś IP: 213.77.32.* 23.01.03, 08:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: BEZLUDNA WYSPA KRÓLA MACIUSIA IP: 213.77.32.* 24.01.03, 12:22 Najjaśniejszy Królu - zechciej ukazać mi swoje oblicze. Wiem, że proszę o zaszczyt wielki, tym bardziej, że ....jestem tylko małą, zieloną żabką. Wierzę jednak w Twoją wspaniałomyślność Królu i w dobrą pamięć - też wierzę...wierzę, że znasz piękne bajki i sam tworzysz legendy... Więc może....dla mnie także.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Maciuś I Re: BEZLUDNA WYSPA KRÓLA MACIUSIA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 13:26 Najjaśniejsza Księżniczko. Pragnę Ci powiedzieć, że ktoś przeniósł moją bezludną wyspę w inne miejsce. Jest to Król Maciuś, a ja jestem Król Maciuś I. Wtedy jak przybyłaś do mojego królestwa to z wrażenia, jak Cię ujrzałem, zapomniałem o tym, że jestem I. Pozdrawiam Cię, z moimi poddanymi, serdecznie i nie ważne gdzie jest ta wyspa, ważne , że jesteś i pamiętasz o mnie. Ja też nigdy Cię nie zapomnę, Twój blask rozświetla cały czas moją duszę. Na zawsze Twój Król Maciuś I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: BEZLUDNA WYSPA KRÓLA MACIUSIA IP: 213.77.32.* 24.01.03, 17:03 jakie to miluśkie.....Król'iczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: BEZLUDNA WYSPA KRÓLA MACIUSIA IP: *.pl / 192.168.1.* 25.01.03, 18:53 Król'iczku Tęskni mi się !!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuuu! łaaaaaaaaaa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Maciuś I Re: BEZLUDNA WYSPA KRÓLA MACIUSIA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 20:43 Śliczna, malutka Żabko. Przjdzmy do innej komnaty np. Towarzyskiej bo nie mogę już patrzyć jak tu poddani ciężko pracuję. Jak przeczytałem ofertę jednej królewny to berło wyleciało mi z ręki i zleciałem z tronu z wrażenia co ta biedna królewna nie potrafi w tak młodym wieku. Ja tam już przechodzę i będę z niecierpliwością czekał na Waszą Żabkowską Mość. Odpowiedz Link Zgłoś