Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!!

01.07.06, 20:22
    Jest problem.We wrzesniu otwierają coś w czym bardzo chciałbym pracować,mam
    predyspozycje doświadczenie itd ale nie mam studiów podyplomowych,które
    zapewniły by mi prawie 100 % wejścia.Studia te zaczynam w październiku,cv
    składam w poniedziałek i teraz mam pytanie czy w CV "wypada"wrzucic te studia
    podyplomowe w wykształceniu z datą rozpoczęcia październik tego roku????Wiem
    że napisanie w liscie motywacyjnym o tych studiach może nie zaskutkować bo
    najpierw ogląda się cv co myslicie???
    Help!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! 01.07.06, 20:37
        Jka najbardziej wpisz te studia!!!
      • alex_koz Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! 01.07.06, 20:49
        wrzucic koniecznie.
      • Gość: pracodawca Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 21:19
        nie wrzucaj
        • annajustyna Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! 01.07.06, 21:24
          A czemu niby???
      • alex_koz Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! 01.07.06, 21:36
        mozesz dodac specjalna sekcje w CV pt."Plany", co by nie bylo watpliwosci. ja
        bym dodala.
      • Gość: xxx Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 21:41
        Wiesz plany, planami, a moze wysylaja pracownika na szkolenie i uniemozliwi to
        ich automatycznie realizacje... W LM rownie dobrze mozesz planowac, ze za 2
        lata nobla dostaniesz bo planujesz zaczac pisac wiersze...
      • Gość: alosza Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:39
        napisz, że właśnie zaczynasz- konkret, ludzie!!
        • Gość: Uzo Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:23
          oczywiście!
      • Gość: Anka Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:36
        Zaczynasz w październiku studia, czy już jesteś oficjalnie na nie przyjęty(a)?
        Jeśli tak to wpisz, jeśli nie to daj sobie na wstrzymanie.
        Pozdrawiam
        Anka
      • Gość: xxx Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:05
        ,mam
        > predyspozycje doświadczenie itd ale nie mam studiów podyplomowych,które
        > zapewniły by mi prawie 100 % wejścia.Studia te zaczynam w październiku,cv
        Nie podniecaj się, i tak zostanie przyjęty ten, co ma zaklepaną pracę a nie studia podyplomowe.
      • Gość: aaq Re: CV_czy mogę to wpisać??????Help!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:26
        ja bym nie wpisał w cv może to być też odebrane jako że jesteś niedyspozycyjny
        najlepiej o czyms takim powiedziec na rozmowie o prace

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka