Gość: :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.06, 00:51 w ktorym miejscu na CV piszze sie numer referencyjny?z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svenja1 Re: numer referencyjny 08.07.06, 13:15 Może głupio zapytam, ale co to jest ten numer referencyjny? Napisałam milion CV, ale o czymś takim nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: numer referencyjny 08.07.06, 13:18 Jako tytul LM piszecie: Podanie o prace jako... druga linijka: nr referencyjny, jelsi nie ma go w ogloszeniu, to np. ogloszenie o prace w "Gazecie Wyborczej" w dn. ... Pzdr! A. Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: numer referencyjny 08.07.06, 13:40 pytanie zdaje się dotyczyło CV a nie Listu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: numer referencyjny 08.07.06, 13:44 W CV nigdy jeszcze nie wpisywalam tego numeru...Ale wydaje mi sie, ze jesli juz takie sa wymagania w ogloszeniu, to wpisac tytul Curriculum vitae i pod spodem mniejszymi literkami ogloszenie o numerze ref... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionizna Re: numer referencyjny IP: *.chello.pl 08.07.06, 13:51 moim zdaniem pisze sie w tytule wiadomości, żeby było wiadomo zanim przejrzy sie cv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba ba Re: A jak wysylasz zwykla poczta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:13 a jak zanosi sie osobiście? w cv wpisac czy w lm i w którym miejscu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak wysylasz zwykla poczta??? 23.07.06, 21:28 W LM, w tytule (np. pierwsza linijka wytluszczona: Podanie o prace jako...Druga linijka: Nr referencyjny...). Odpowiedz Link Zgłoś
bss6 Re: numer referencyjny 24.07.06, 17:52 Jeżeli w ogłoszeniu jest podany numer referencyjny należy go zawrzeć w LM ---> "W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w GW nr ref.: ... chciałabym ... Jeżeli piszesz maila to nr ref. powinno się podać w Tytule wtedy wiedzą na jakie stanowisko zgłaszasz swoją kandydaturę to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś